2. listopadu 2015 • 09:37

Jágr na Twitteru odhalil pravou tvář a už se chystá do hry

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva zápasy, dvě vstřelené branky. To je chabá bilance hokejistů Floridy Panthers v utkáních, ve kterých postrádali zraněné útočníky první formace Jaromíra Jágra a Aleksandra Barkova. Dobrá zpráva je ta, že český útočník by měl být brzy v pořádku a měl by se objevit už v příštím duelu.



Po třech zápasech na domácím ledě čeká teď na Pantery výlet na západní pobřeží. Prvním soupeřem bude ve středu Anaheim, o den později následuje Hertlovo San Jose a v sobotu pak Los Angeles. Těžcí protivníci s vysokými ambicemi. A český hokejista už by měl být u toho.

"Jágr s klubem odletěl a měl by být k dispozici pro následující zápasy," napsal si na svůj Twitter novinář Harvey Fialkov, který se pravidelně stará o mužstvo Floridy. Zároveň připsal, že Jágr si už ve fitku pořádně nakládal během sobotního duelu Panthers proti Washingtonu, který Florida prohrála 1:2 v prodloužení.

"Zápas jsme odehráli dobře a ulovili jsme důležitý bod," těšilo trenéra Gerarda Gallanta. Proč? Protože Panthers se poslední dobou proti Washingtonu nedaří, na výhru v základní hrací době čeká už čtrnáct zápasů. A s rozpadlým prvním útokem prostě chybí střelci. "Byla to bitva, ale přesto si myslím, že jsme to mohli zvládnout ještě lépe," dodal pro NHL.com trenér.

Ten už tedy určitě netrpělivě vyhlíží návrat svého stále ještě nejproduktivnějšího hráče. Dobrým znakem je, že Jágr je v pozitivní náladě. O víkendu se účastnil halloweenské party a nezapomněl se se svou maskou předvést na Twitteru. "Takhle vypadám doopravdy. Masku mám na sobě když hraju hokej," šprýmoval.

 

Kdy se vrátí Jaromír Jágr do sestavy?
Kdy se vrátí Jaromír Jágr do sestavy?

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud