5. prosince 2015 • 09:40

Michálek dostal ránu, mstít ho chtěl ranař z Utkání hvězd

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Defenzivní řady Arizony málem dostaly slušnou trhlinu. Spolehlivý český bek Zbyněk Michálek totiž na ledě Buffala inkasoval slušnou ránu od jednoho z protihráčů a v první chvíli se zdálo, že se na led nevrátí. To byla voda na mlýn pro Johna Scotta, současný hit NHL. Scott je muž, jenž jako bitkař v rámci fanouškovské recese vede hlasování pro Utkání hvězd a v zápase chtěl ukázat, co umí nejlépe. Zničit a zastrašit svého soka.



První situace nastala ve 27. minutě. Michálek dojížděl puk u mantinelu a tam ho narazil agilní domácí borec Nicolas Deslauriers. Zadák Coyotes se nezvedal a nezvedla se ani paže sudího. Zato se strhla drobná mela, ale pro začátek byly potíže zažehnány.

VIDEO: Michálek schytal pěknou pecku

Jenže John Scott chtěl svou odvetu. Obr na bruslích chtěl ukázat, že takhle se k jeho kamarádům nikdo chovat nebude. I když v hlavě musel být rozpolcen, má se jít prát s někým, s kým ještě jako hráč Buffala na jaře sdílel šatnu?

Rozhodnutí udělal o pár minut později. Během dalšího střídání si jasně pro Deslaurierse dojel, jenže ten se prát nechtěl, navíc Scotta si hlídali sudí. Arizonský gigant z toho nebyl moc nadšený. "Víte, když někoho trefíte, měli byste se dokázat pak za takový čin taky postavit. Nemám slov," řekl Scott během rozhovoru po druhé třetině. Na druhou stranu těžko se o 20 centimetrů menšímu Deslauriersovi divit......

VIDEO: Deslauriers se Scottovi vyhnul

Nicméně v utkání, které Buffalo vyhrálo 5:2, byla dobře vidět uměle vytvořená aura kolem rváče, který se dost možná podívá na Utkání hvězd NHL. Televizní stanice si ho braly k rozhovoru, fanoušci nosili transparenty a chtěli se se Scottem fotit, Kanaďan si teď zkrátka užívá život hokejové celebrity.

A Zbyněk Michálek? Do utkání se vrátil.

MATCH OVERVIEW LEGACY
5. 12. • 01:00
Buffalo Sabres
Buffalo Sabres
5:2
ONLINE
5. prosince
01:00
Arizona Coyotes
Arizona Coyotes
Góly

Domácí: 27:17. Reinhart, 33:33. McGinn, 42:40. Kane, 51:44. Foligno, 59:08. Kane

Hosté: 14:28. Domi, 46:42. Domi

Sestavy

Domácí: Johnson (Ulmark) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, Colaiacovo, Franson, McCabe – Reinhart, O'Reilly, Kane – McGinn, Eichel, Gionta – Moulson, Girgensons, Larsson – Foligno, Legwand, Deslauriers. Trenér: Dan Bylsma.

Hosté: Smith (Lindbäck) – Stone, Ekman-Larsson, Michálek, Dahlbeck, Elliott, Grossman – Boedker, Hanzal, Domi – Duclair, Vermette, Rieder – Downie, Scott, Martinook – Chipchura, Gordon, Richardson. Trenér: Dave Tippett.

Rozhodčí

Leggo, O'Halloran – Amell, Driscoll

Stadion

First Niagara Center, Buffalo

VIDEO: Sestřih utkání Buffalo - Arizona

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud