Premium
12. července 2018 • 04:40

Jak se paří se Stanley Cupem? Takhle vypadala Vránova soukromá párty!

Autor: pab, jv, rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla to jízda, stejně jako celá sezona NHL. Jakub Vrána si užil svůj den se Stanley Cupem a rozhodně bude na co vzpomínat. Podívejte se na fotky i exkluzivní video z jeho soukromé párty v jednom z pražských klubů! A kdo všechno na oslavu dorazil?



Stanley Cup za Jakubem Vránou dorazil v deset hodin dopoledne a pak už se rozjel kolotoč oslav s rodinou, kamarády i fanoušky. Ale dvaadvacetiletý útočník Washingtonu si našel čas třeba i na návštěvu hřbitova, kde leží jeho babička.

„Jako malý jsem u ní trávil dost času. A když jsem tam vzal Stanley Cup, tak se mi před očima promítly všechny vzpomínky. Když se to stalo, bylo zrovna před play off a pro mě to nebylo lehké. Před každým zápasem mám rituál, že vždycky políbím křížek a vždycky jsem našel chvíli, kdy jsem na ni myslel,“ na chvíli zvážněl. „V tenhle den jsem si chtěl udělat čas pro všechny, aby si mohli udělat fotku a sáhnout si na pohár,“ dodal Vrána.

Po odpoledním představení poháru fanouškům v Letňanech pak začala jeho šňůra po několika pražských hospodách proložená procházkou centrem Prahy se zastávkou na Staroměstském náměstí, kde Stanley Cup vzbudil velkou pozornost užaslých turistů. A pak už se šlo pařit do klubu…

V placené části článku se podívejte na exkluzivní VIDEO ze soukromé Vránovy párty a další fotky!

Vrána si pozval na uzavřenou oslavu prý kolem stovky lidí. „Trenéři, mezi nimi pan Zavadil, který mě trénoval v Letňanech. Pak to byli ti nejbližší, taky pár hokejistů,“ vypočítával hosty Vrána.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud