30. května 2009 • 22:48

Hamrlík podle policie nejednal nezákoně

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Montrealská policie zcela očistila hokejistu Romana Hamrlíka od podezření, že by se dopustil něčeho nezákonného.



Na obránce Canadiens vrhly špatné světlo někdejší styky s Pasqualou Mangiolou, jenž byl v únoru zatčen během operace proti organizovanému zločinu a byl obviněn z obchodu s drogami a zbraněmi. Hamrlík se od zatčeného mafiána už v zimě distancoval s tím, že vůbec nevěděl o jeho kriminální činnosti.

"Vůbec jsem neměl tušení, že v takových věcech jede. Občas jsme zašli na večeři. To bylo všechno. Když přijdete do nového města, tak nevíte, kde a co, kam jít po zápase," řekl tehdy televizi Nova olympijský vítěz z Nagana, který v Montrealu hraje od roku 2007.

"Nechával jsem mu nějaké lístky na hokej. Ale tuhle sezonu jsem se s ním už vůbec nestýkal," uvedl Hamrlík. S Mangiolou se prý přestal stýkat, když zjistil, že se muž snaží přátelstvím s hokejisty zvýšit svou prestiž.

S mafiánem se vídali také další hráči Canadiens běloruští bratři Sergej a Andrej Kosticynové, které nyní policie rovněž očistila.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud