17. dubna 2010 • 19:06

VIDEO: Zranil soupeře a ještě se pohádal s novinářem

Autor: tbl
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Hokejový obránce Andy Sutton z týmu Ottawy Senators zažil v pátek velmi perný večer. Nejprve proti sobě poštval všechny fanoušky v pittsburghské Mellon Aréně, když domácímu Jordanu Leopoldovi ranou do hlavy způsobil otřes mozku. Po zápase se navíc ještě stihnul pohádat s novinářem.



"Krásný, čistý hit," chválil svého obránce generální manažer Ottawy Bryan Murray. Rozhodčí i vedení ligy mu dalo za pravdu. Sutton za svůj zákrok nebyl potrestán ani dvouminutovým trestem a podle posledních informací mu nehrozí ani dodatečná suspendace.



Jiný názor na celou situaci měl ale jeden z reportérů. Při pozápasovém rozhovoru se ottawského hromotluka snažil přesvědčit o tom, že před osudnou srážkou zvednul loket, čímž by se dopustil hrubého faulu. To si ale Sutton nenechal líbit a dotěrného novináře zahrnul vlastními otázkami.

VIDEO - Podívejte se na verbální přestřelku mezi Suttonem a novinářem:

Verbální potyčka Suttona s reportérem
Video se připravuje ...


Nejhůře celý večer každopádně skončil pro Leopolda. Kvůli otřesu mozku možná zmešká celý zbytek čtvrtfinálové série. "Vypadalo to strašidelně," přiznal po zápase Sidney Crosby. "Nějakou dobu se Jordan vůbec nehýbal."

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud