4. května 2012 • 11:34

Štěpánek o fotbalových bitvách: Drogba mě pěkně štve

Autor: fan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z DĚJIŠTĚ MS | Na pokoji má svého kamaráda, skoro příbuzného Petra Mrázka. A díky tomu u brankáře Jakuba Štěpánka na mistrovství světa nehrozí, že by byl mrzutý. Maximálně tedy z toho, když dostane naloženo ve fotbale na Xboxu…



Doma bydlí v jedné vesnici, Štěpánek chodí s Mrázkovou sestrou. Pro dva gólmany českého týmu není společné přežívání na hotelovém pokoji nic, na co by si museli zvykat.

Naopak, vrhli se rovnou do fotbalových válek na obrazovce televize. S ovladačem v rukou to umějí pěkně rozjet.

„Mrazík mě akorát furt poráží, tak jsem z toho trochu vytočený. Ale já mu to vrátím, ještě se to naučím,“ hudroval naoko Štěpánek po pátečním dopoledním tréninku, který absolvoval s hráči, kteří nezasáhnou do odpoledního zápasu s Dány.

Proč je Mrázek ve hře tak nedostižný? „Hraje za Chelsea a ten Drogba mě tam pěkně štve. Ale já ho porazím!“ hlásila odhodlaně reprezentační jednička.

S kým už proti „Blues“ vyrukoval? Prý snad s každým… „Musím se vystřídat, když prohraju, takže už jsem hrál snad za celý svět,“ nechápal.

Stejně nic. Jak to? „Protože nemám to pověstné štěstíčko. Jdu sice zápas od zápasu, ale vždycky dostanu nějakýho žebráka a prohraju. Tak doufám, že v hokeji to tady bude lepší,“ zmínil Štepánek „skutečný“ sport.

V něm ho čeká v sobotu zápas s domácími Švédy. A tam už bude potřeba, aby vyhrál.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud