31. ledna 2014 • 04:40

Poslechněte si! Kamarád předpověděl Jágrovi triumf z Nagana

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nezkazí žádnou legraci, neustále kolem sebe šíří dobrou náladu. Není tedy divu, že právě Lubomír „Čužák“ Rys si tak dobře rozumí s Jaromírem Jágrem. A před olympiádou v Naganu v roce 1998 ho chtěl potěšit tím, že mu nahrál na magnetofon fiktivní komentář z finále, které Češi ovládli. A vida, on to přesně předpověděl! Na serveru iSport.cz si můžete tento autentický „Čužákův“ komentář exkluzivně poslechnout.



Doma na magnetofonu zmáčknul „REC“ a spustil: „Česká republika má olympijské zlato!“ Lidé, kteří šli pod okny, ho měli za blázna…

„Když jsem to nahrával, úplně jsem se do toho zažral. Hrozně mě to chytlo. Nejvíc jsem řval na konci, že jsme dali góóóól a Česká republika je olympijským vítězem! To jsem přímo ječel. Ale nějak jsem zapomněl zavřít okna, takže když lidi chodili kolem baráku a slyšeli, co řvu, ťukali s na čelo, co je to tam uvnitř za blázna,“ popisuje se smíchem Rys, jak fušoval do řemesla televizním komentátorům. „No jo. Ale ten blázen to uhodl,“ dodává…

Pozdrav Jágrovi do Nagana: Jak kamarád Rys komentoval imaginární finále s Japonskem
Video se připravuje ...

Letos sedmdesátiletý vitální chlapík, jenž je schopný všechny kolem sebe nakazit dobrou náladou, patří k dlouholetým kamarádům české legendy s číslem 68. Proto mu chtěl před Naganem udělat radost. A předpověděl zlato!

„Docela mě potěšilo, že jsem se trefil,“ usmívá se neustále pozitivně naladěný „Čužák,“ jenž byl Jágrovi v jeho nejslavnějších dobách neustále po boku. A teď si na iSport.cz můžete poslechnout jedno z jeho vrcholných děl!

Rozhovor s Lubomírem Rysem čtěte v dnešním Sportu

Titulní strana deníku Sport Titulní strana deníku SportFoto Sport

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud