Zdeněk Janda
6. září 2017 • 21:54

Olympiáda? Jde o mou motivaci, nikam se necpu, ujišťuje Jágr

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nikam se necpu. A netvrdím, že v Koreji budu hrát. Jaromír Jágr ve videorozhovoru pro iSport.cz vysvětluje, proč nevyloučil možnost startu na olympijském turnaji v případě, že by zůstal hrát v Evropě. Bere to výhradně jako vlastní motivaci do tréninku. „Abych měl pocit, že kdyby byl zájem, budu na to mít,“ vysvětluje 45letý hokejový fantom, proč nevyloučil možnost startu na šestém nejsledovanějším turnaji v řadě. Webu iSport.cz to řekl v rámci křtu vlastních hodinek společnosti Klenoty Aurum.



Dal si záležet, aby správně volil slova. Aby vysvětlil, co ho vedlo k tomu, že sám od sebe zmínil únorové klání v Pchjongčchangu. „Myslím si, že každý potřebuje nějaký cíl. Motivaci. A co může být větší sen pro hokejistu, než olympijský turnaj?“ říkal hvězdný útočník, který tak obšírněji doplnil to, co předtím uvedl pro Českou televizi.

Jágr o startu na olympiádě: Nečekal jsem, co ta zpráva vyvolá
Video se připravuje ...

„Jsem toho názoru, a jsem o tom stoprocentně přesvědčený, že každý člověk a hlavně sportovci v mých letech potřebují nějakou motivaci. Vizi. Nemůžeš jenom jít a bezhlavě trénovat a jen tak hrát, musíš mít nějaký cíl. Něco, co ti pomůže se motivovat. A ten největší cíl pro mě je udělat olympijský tým. To mě extra motivuje k tomu, abych se na to připravil. Nejde o to, jestli se do výběru dostanu, nebo ne. Ale jde o to mít ten cíl,“ vysvětlil hokejový fenomén.

„Olympiáda, to je ten největší cíl, který můžu mít, pokud tady zůstanu. Vždyť co je víc pro hokejistu, než si na ní zahrát. Já si dávám ty největší cíle. Zároveň ale neříkám, že se někam cpu nebo že mě trenéři vezmou. To ne,“ dodává druhý nejproduktivnější Evropan v historii NHL.

Jágr představil vlastní kolekci hodinek: Mám je, abych mohl posouvat čas dozadu
Video se připravuje ...

ROZHOVOR S JAROMÍREM JÁGREM ČTĚTE VE ČTVRTEČNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT.

Elektronickou verzi si můžete přečíst ZDE>>>

Titulní strana čtvrtečního vydání deníku SportFoto sport

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud