13. listopadu 2009 • 16:50

Vary ulovily Pálffyho pro Spengler Cup

Autor: spo, fan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle informací deníku Sport už je spolupráce mezi Karlovými Vary a zkušeným slovenským hokejistou Žigmundem Pálffym domluvena.



S velkou pravděpodobností nastoupí v dresu Karlových Varů při tradičním prosincovém Spengler Cupu.

Superstřelec ze Skalice, který si ve slovenské extralize dělá na ledě, co chce, by tak Varům výrazně pomohl. Karlovarští získají pořádně zvučnou posilu. A jejich renomé na nejstarším evropském klubovém podniku, které si vydobyli loňským solidním vystoupením a čtvrtým místem, ještě stoupne.

Žigmund PálffyFoto čtk

Vždyť Pálff y je ikona slovenského hokeje. Po návratu z NHL mu padla k nohám rodná Skalica, kde v minulé sezoně vytvořil střelecký rekord ligy dvaapadesáti góly v 53 zápasech. Nasbíral 99 bodů. I teď má našlápnuto na parádní ročník.

A ten by si po Vánocích mohl zpříjemnit v zasněženém Davosu po boku českých mistrů. Podobně jako Zdeněk Kutlák a Radek Hamr, dva obránci protřelí reprezentací působící ve Švýcarsku.

Posílení účastníků turnaje není žádnou výjimkou, regule podniku jej umožňují. A Karlovy Vary toho na rozdíl od minulého roku chtějí využít. Tehdy při své premiérové účasti využily své juniory a v jednotlivých zápasech nechaly odpočívat i elitní formace.

Energie se v Davosu kromě domácího týmu utká s výběrem kanadských hráčů, Dinamem Minsk z KHL a německým Mannheimem.

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud