7. dubna 2023 • 11:15

Třinecký fantom Kacetl a jeho kouzlo v play off: Hodí se paměť zlaté rybky

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ondřej Kacetl se dál hrne historickými tabulkami. V počtu výher se blíží Romanu Málkovi, co se týká úspěšnosti vyhraných zápasů, brzy možná přeskočí i bájného Petra Břízu. Třinecká jednička je úkaz, který nemá v extralize obdoby. Občas se stane, že brankář vyskočí, zlepší se v play off a zázračně dojde k titulu. Jenže u něj se tahle věc mění na standard. Kde mají brankáři svoje tajemství? A proč Kacetl vypadá najednou jak golem?



Gólman pro play off je hodně lákavý pojem. Trefte se a jdete slavit! Prrr, zase tak jednoduché to není. Neplatí, že nejlepší brankář musí být i nejlepším brankářem v sériích na tři až čtyři vítězné zápasy.

Zkuste se trochu vžít do myšlenek chlápka v masce. Je půlka března, vy se podíváte na tabulku po konci základní části. Nadechnete se a v hlavě vyskočí: tak, teď potřebuju vyhrát 15 zápasů (i s předkolem).

V tu chvíli se nejspíš utopíte. Cesta skončila, zkuste to zase příště, patrně se z vás dobrý brankář pro play off nestane. Ve výsledku totiž platí, že můžete klidně 11 zápasů prohrát a klidně vyhrajete pohár. Cesta za vítězstvím je náročná a vyčerpávající.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud