Zdeněk Janda
28. října 2012 • 19:57

Jágr hrál úžasně, rozplýval se v Kladně šéf Dallasu Nieuwendyk

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítězství kladenských Rytířů a báječné představení Jaromíra Jágra v zápase proti Spartě na vlastní oči sledoval i Joe Nieuwendyk, generální manažer Dallasu. „Krásný zážitek!“ rozplýval se v rozhovoru pro Sport po první třetině, v níž jeho „podřízený“ trefil dva nádherné góly. „Znovu ukázal svoje umění,“ říkal někdejší kanadský hokejista, jenž během léta uzavřel s Jágrem roční kontrakt.



 

Zápas sledoval z VIP prostor kladenského stadionu. A atmosféru si pochvaloval. „Bylo to super, hráči jsou s fanoušky ve větším kontaktu než v těch velkých halách v NHL,“ říkal trojnásobný držitel Stanley Cupu.

O přestávce dostal Nieuwendyk podepsaný Jágrův dres od Václava Bartoše, šéfa Rytířů. „Jsme moc rádi, že se přijel k nám podívat. Snad se mu tady i líbilo,“ pousmál se Jágrův nejbližší kamarád. Generální manažer Dallasu si během utkání všimnul, jaký je Jágr pro celé Kladno hrdinou. „Lidi ho milují, to je jasné,“ pousmál se.

Joe Nieuwendyk pózuje s dresem Kladna, který dostal od generálního manažera Václava Bartoše.Foto Pavel Mazáč (Sport)

Když Jágr trefil hattrick, na tváři se mu rozehrál úsměv. „V Dallasu můžu naše fanoušky uklidnit, že Jaromír má skvělou formu,“ říkal šéf Stars. Hned zítra ráno už letí zpátky za moře. Jeho klenot ukázal, proč o něj Stars tak moc usilovali!

Jágrmánii v Česku na vlastní kůži pocítil i Nieuwendyk.

V závěru zápasu už fanoušci vestoje svým hrdinům tleskali. Hlavně Jágrovi. Šéf Dallasu už si jistě představoval, jaké to bude, až takhle bude legenda s číslem 68 řádit v domovské hale Stars.

Více informací čtěte v zítřejším vydání deníku Sport

Joe Nieuwendyk pózuje s dresem Kladna, který dostal od generálního manažera Václava Bartoše.
Joe Nieuwendyk pózuje s dresem Kladna, který dostal od generálního manažera Václava Bartoše.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud