13. listopadu 2012 • 14:15

V Kanadě chválí Plekance: Dominuje Evropě, píší montrealské noviny

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejoví fanoušci v Kanadě jsou nejrychlejší kolektivní hrou světa doslova posedlí. Ve městě jako je Montreal to platí dvojnásob. Jenže v Severní Americe zažívají v současnosti těžké časy. Rozjezd věhlasné NHL je stále v nedohlednu, tak jim nezbývá, než sledovat hráče z vlastních řad v "cizím" dresu.



A kdo že plní titulky montrealských novin? Samozřejmě první centr kladenských Rytířů a velká ofenzivní hvězda Habs Tomáš Plekanec.

To, že se odchovanci kladenského hokeje po boku legendárního Jaromíra Jágra a mladého Jiřího Tlustého daří, ví každý hokejový nadšenec v České republice.

Plekanec se svými parťáky předvádí nádherné akce, střílí a připravuje spoustu gólů. Mezi střelci je se čtrnácti trefami hned za suverénním Martinem Růžičkou na druhém místě. V bodování extraligy je s osmadvaceti body čtvrtý.

Nyní se v Montrealu o jeho skvělých výkonech dozvídá i široká hokejová veřejnost. Na titulní straně místního vyhlášeného deníku Le journal de Montreál se dokonce píše o Plekancově dominanci v rámci celé Evropy.

Montrealské noviny vychvalují Tomáše Plekance. Dominuje celé Evropě, píší.Foto www.facebook.com

V oslabení blafákem vstřelil Plekanec svůj druhý gól.
V oslabení blafákem vstřelil Plekanec svůj druhý gól.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud