27. prosince 2014 • 04:58

Vašíček zuřil! Seřval sudího a musel do kabin, pak šel radši do kotle

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hradecký obránce Jiří Vašíček sbírá trestné minuty. V utkání 31. kola extraligy proti Karlovým Varům své číslo rapidně zvýšil. Ve dvacáté minutě totiž protestoval proti vyloučení tak vehementně, až si vysloužil nejdříve desetiminutový osobní trest, když ho neuklidnil ani ten, mohl odejít rovnou pod sprchu. Odtud však obránce zamířil rovnou do sektoru hostů mezi své fanoušky.



MATCH OVERVIEW LEGACY
26. 12. • 15:30
HC Energie Karlovy Vary
HC Energie Karlovy Vary
2:1
ONLINE
26. prosince
15:30
Mountfield HK
Mountfield HK
Góly

Domácí: 35:19. Bičánek, 37:35. D. Hruška

Hosté: 27:38. Pláněk

Sestavy

Domácí: Habal (Závorka) – Sičák, Harant, Bičánek, Šmach, Redlihs, J. Tomeček, Šidlík, Deyl – Duda (C), Balán (A), D. Hruška (A) – Micka, R. Hruška, Flek – Vachovec, Skuhravý, V. Tomeček – Pšurný, Kverka, Koblasa

Hosté: Kantor (Kacetl) – Vydarený (A), Dietz, Mikuš (A), Pláněk, Vašíček, Jank, Piegl – Šimánek (C), Mertl, Knotek – Pospíšil, Kukumberg, Dej – Červený, Tvrdík, Skokan – Vantuch, Troliga, Beránek

Rozhodčí

Pešina, Svoboda – Gerát, Hynek

Stadion

KV Arena, Karlovy Vary

Návštěva

4129 diváků

Překročit hranici tisíci gólů v nějaké lize je vždy obrovský úspěch. Přestože se Jiří Vašíček mezi střelce neřadí, mohl oslavit jiný milník s číslem 1000. V utkání v Karlových Varech totiž vyfasoval kromě menšího trestu také dva osobní. V extralize si tak odseděl už celých 1002 trestných minut.

Jiří Vašíček dostal trest do konce utkání, šel fandit do kotle
Video se připravuje ...

Ve dvacáté minutě byl vyloučený za hrubost, což se mu nelíbilo. Začal tedy řvát na rozhodčího, který si to ani v nejmenším nenechal líbit a udělil mu desetiminutový osobní trest. Jenže ani to hradeckého obránce nezastavilo, a tak ho sudí poslal rovnou pod sprchu.

Vašíček, který svůj tým oslabil, se proto rozhodl ho podpořit aspoň v hledišti. Poté, co se převlékl totiž zamířil rovnou do fanouškovského kotle Hradce Králové, odkud s megafonem v ruce podporoval hráče na ledě. Ani to však hradecké hokejisty nepopohnalo k výhře. V Karlových Varech prohráli 1:2.

SESTŘIH: 31. kolo extraligy, Karlovy Vary - Hradec Králové 2:1
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud