21. března 2015 • 17:46

Sudí upřeli Brnu gólovou šanci! A Zlín rozjel svůj brankostroj

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tento moment mohl ovlivnit průběh první třetiny i celého zápasu. V šestém čtvrtfinále mezi Zlínem a Brnem (2:3 na zápasy) rozhodčí chybně odepřeli gólovou šanci Kometě kvůli údajnému ofsajdu, vzápětí Zlín otevřel skóre. A první dvacetiminutovku nakonec ovládl 4:0.



Ton se ve druhé minutě zjevil za zlínskou obranou a řítil se na brankáře Kašíka, v tom ho zastavil hvizd sudích. Ofsajd! Zpomalené záběry ale ukázaly, že útočník Komety Vojtěch Němec v postavení mimo hru nebyl.

MOMENT: Petr Ton - Offside, který nebyl
Video se připravuje ...

„Nemám k tomu záběry, ale viděl jsem, že Vojta Němec má nohu ve středním pásmu. Rozhodčí to má těžký, ale jsou sporné situace třeba za stavu 0:0, gólová šance a mohl jsem jet sám na bránu… Těžko k tomu něco říct. Ale tohle nám třetinu neprohrálo,“ přiznal Ton v rozhovoru pro Českou televizi.

„Myslím, že Vojtěch Němec se na poslední chvíli stačil vrátit a nohu včas dal před modrou čáru. Každopádně je zapískáno a nic se na to nemění. Ale ofsajd to nebyl,“ pravil expert ČT David Pospíšil.

Nicméně za minutu už vedl Zlín. A do první přestávky přidal další tři góly. „Tato chyba rozhodčích možná trochu ovlivnila celou dvacetiminutovku, ale nikde není napsáno, že by Kometa šanci proměnila,“ uzavřel Pospíšil.

MOMENT: Ondřej Veselý zvyšuje na 4:0
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
21. 3. • 16:20
PSG Zlín
PSG Zlín
5:0
ONLINE
21. března
16:20
HC Kometa Brno
HC Kometa Brno
Góly

Domácí: 2:15. Okál, 4:44. A. Holík, 14:38. Vlach, 19:15. Veselý, 21:53. Veselý

Hosté:

Sestavy

Domácí: Kašík (Štůrala) Marušák, Valenta, Matějíček, Žižka, Kotvan, Holík, Stuchlík – Ondráček, Čajánek, Veselý – Holík, Vlach, Říčka – J. Svoboda, Leška, Kubiš – Okál, Sedláček, Köhler.

Hosté: Čiliak (21. Falter) Kováčik, Ptáček, Hanzlík, Dujsík, Malec, Kuboš, Hájek – Erat, Němec, Ton – Burian, Koreis, Vondráček – Káňa, Čermák, Honejsek – Dočekal, Ostřížek, Mrázek.

Rozhodčí

Fraňo, Šír – Gebauer, Lederer

Stadion

ZS Luďka Čajky

Návštěva

7 000 (vyprodáno) diváků

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud