23. března 2015 • 04:30

Kapitánovo loučení? Sedmý boj s Brnem může být Čajánkův poslední

Autor: koš, jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sobotu se blízcí Petra Čajánka plánovitě navlékli do jeho reprezentačních i klubových dresů. Byli připraveni, že může jít o poslední zápas zlínského kapitána v kariéře. „Dělali jsme si z toho spíš legraci, i díky tomu jsme se uvolnili,“ tvrdil útočník Zdeněk Okál. Zlín vyhrál a velká skupina „Čajánků“ včetně jeho dvou dětí se sešla u kabiny PSG v dobrém rozmaru. Dojde na rozlučku dnes večer? Končit v Brně se trojnásobnému mistru světa určitě nechce.



Důkaz, že Petr Čajánek mohl v sobotu odehrát poslední zápas své bohaté kariéry, poskytli jeho blízcí. Rodina a kamarádi vyrazili na šestý zápas série v dresech reprezentace i klubů (mj. Petrohrad, St. Louis), které trojnásobný mistr světa v minulosti oblékal. To není obvyklé. Každopádně byla halda „Čajánků“ ráda, že o žádnou rozlučku nešlo. Zlínský kapitán přihrál na tři góly a půjde do akce minimálně ještě v Brně.

Kdyby však Zlín prohrál, mohlo dojít na rozlučku kapitána Petra Čajánka s kariérou. "Myslím, že se to v kabině neprobíralo, nic jsem o tom neslyšel," tvrdil křídelník Zdeněk Okál. "Já doufám, že ani pondělní zápas v Brně nebude Čájův poslední," doplnil Kubiš. Pro jeden tým každopádně poslední bude. V této sezoně.

SESTŘIH: 6. čtvrtfinále play off, Zlín - Brno 5:0
Video se připravuje ...

MOMENT: Petr Čajánek dostal osobní trest za nesportovní chování
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud