4. října 2015 • 17:03

Provokatér Duda! Dal soupeři hlavičku a v utkání skončil

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedm kol se držel. Na začátku sezony měl známý karlovarský bouřlivák Radek Duda na svém kontě pouze deset trestných minut, v osmém kole ovšem znovu chytil svůj pověstný amok. V domácím utkání proti Zlínu ve čtvrté minutě trefil hlavičkou svého soka, rozhodčí ho poslal do šatny.



MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 10. • 15:30
HC Energie Karlovy Vary
HC Energie Karlovy Vary
1:2
ONLINE
4. října
15:30
PSG Zlín
PSG Zlín
Góly

Domácí: 22:18. Marosz

Hosté: 03:53. Říčka, 34:57. Cibák

Sestavy

Domácí: Závorka (Fečo) – Sičák, Harant, Gulaši, J. Tomeček, Bičánek "A", Dvořák, Weinhold – T. Rachůnek, Marosz, Duda "C" – I. Rachůnek, Haščák, V. Tomeček – Vachovec, Bulík, Koblasa – Rohan, Zadražil, Gorčík

Hosté: Kašík (Štůrala) – Horák, A. Holík, Žižka "A", Matějíček, Řezníček, Kotvan – Kubiš, Cibák "A", Sýkora – Veselý "C", P. Holík, Ondráček – Říčka, Vlach, Čachotský – Čech, Sedláček, Okál

Rozhodčí

Šindler, Hribik – Jelínek, Pešek

Stadion

KV Arena, Karlovy Vary

Návštěva

2863 diváků

Karlovarská Energie musela nedělní utkání proti Zlínu dohrávat bez svého kapitána Radka Dudy. Ten ve čtvrté minutě dorážel na Tomáše Sýkoru, který se však vynervovat nenechal a od známého provokatéra raději odjel.

Do cesty se mu však přimotal Oldrich Kotvan, kterého Duda nečekaně trefil hlavou do hlavy. Rána to sice nebyla vůbec velká, přesto si toho rozhodčí všiml a zaslouženě ho poslal do kabiny.

Dudův velký zkrat. Kapitán Energie udeřil soupeře hlavou a nedohrál
Video se připravuje ...

Nejproduktivnější hráč týmu tak Energii po zbytek utkání chyběl a nemohl pomoci odvrátit porážku 1:2. Otázkou také zůstává, zda se jeho proviněním nebude zabývat i disciplinární komise. Přestože svému protivníkovi nijak neublížil, jednalo se o vrcholně nesportovní gesto, které ve větší míře mohlo být i nebezpečné.

„Samozřejmě, že to ovlivnilo naši koncepci i rozestavení všech formací. Museli jsme všechno přeskládat,“ přiznal po utkání karlovarský asistent Tomáš Mariška. „V závěru byla absence Radka hodně znát. Chyběly nám síly.“

K samotnému incidentu se nikdo z domácího týmu nechtěl konkrétněji vyjadřovat. „Nevím přesně, co se tam stalo. Musíme se podívat na video,“ zněly nejčastější odpovědi.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud