1. dubna 2017 • 21:14

NEJ z Liberec - Chomutov: Skok(an) na střídačku i boj obličeje s pukem

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhý semifinálový zápas Generali play off mezi Libercem a Chomutovem (3:2 v prodloužení) nabídl spoustu zajímavých momentů. Vypjatá nálada už v šesté minutě přinesla hromadnou potyčku, během které skončil Dávid Skokan na špatné střídačce. O krvavý šrám na tváři Lukáše Dernera se v polovině utkání postaral Lukáš Chalupa. Přestože Piráti v závěru zápasu zařídili vyrovnání, ani na podruhé vyhrát zápas nedokázali a semifinále se tak přesouvá do Chomutova za pro ně nelichotivého stavu 0:2.



Parta kouče Vladimíra Růžičky se pustila do zápasu s vervou, přesto si liberecké útočníky pohlídat nedokázala. Vyhrocené semifinále už v šesté minutě nabídlo strkanici, během které přes dvířka propadl Dávid Skokan na střídačku Bílých Tygrů.

Liberec - Chomutov: Hromadná potyčka! Skokan skončil na střídačce
Video se připravuje ...

Ve 34. minutě Lukáš Derner vykryl nahozený kotouč vlastním obličejem a s krvavým šrámem musel odjet na střídačku. Nehezký výsledek Chalupovy střely si s největší pravděpodobností vysloužil pár stehů.

Liberec - Chomutov: Odchod na šití! Lukáše Dernera trefil puk do obličeje
Video se připravuje ...

Za zmínku stojí rovněž obrovská chuť Pirátů o vyrovnání série. Přestože v závěru druhé třetiny prohrávali 0:3, dokázal je Vondrkův gól na 1:3 nastartovat. Osm minut před koncem zápase se nakonec podařilo Kämpfovi utkání srovnat gólem na 3:3. Zápas dospěl do prodloužení, kde však byl úspěšný Dominik Lakatoš. Ten svým druhým gólem v utkání zařídil Liberci druhou semifinálovou výhru. Série se tak přesouvá do Chomutova za stavu 2:0 pro obhájce titulu.

Liberec - Chomutov: Je vyrovnáno! David Kämpf vstřelil gól na 3:3
Video se připravuje ...

Liberec - Chomutov: Je rozhodnuto! Dominik Lakatoš vstřelil vítězný gól domácích, 4:3 v prodloužení
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
1. 4. • 17:20
Bílí Tygři Liberec
Bílí Tygři Liberec
4:3
ONLINE
1. dubna
17:20
Piráti Chomutov
Piráti Chomutov
Góly

Domácí: 18:36. Lakatoš, 20:35. Radivojevič, 27:31. Svačina, 62:58. Lakatoš

Hosté: 36:26. Vondrka, 48:48. Valach, 51:29. Kämpf

Sestavy

Domácí: Lašák (Will) – R. Šimek, Ševc (A), Jánošík, Vitásek, Mojžíš (A), Derner, Pyrochta – Lakatoš, P. Jelínek, L. Krenželok – Ordoš, Bližňák, Radivojevič (C) – Valský, Vantuch, Svačina – A. Dlouhý, J. Stránský, Bartovič.

Hosté: J. Laco (Král) – Rutta, L. Chalupa, Flemming, Skinner, Valach, Dlapa, Kudělka – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Skokan, V. Růžička, Sklenář – Račuk, Kämpf, Koblasa – Hlava, Lauko, Poletín.

Rozhodčí

Hribik, Hradil – Komárek, Ondráček

Stadion

Home Credit Aréna

Návštěva

7 500 diváků

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud