5. února 2018 • 15:47

Vítkovice v předstihu prodloužily smlouvu s generálním partnerem

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Generálním partnerem hokejových Vítkovic bude i nadále společnost Ridera. Ještě před ukončením stávající smlouvy podepsal Aleš Pavlík, majitel vítkovického klubu, nový kontrakt. Na další dva ročníky, tedy až do konce sezony 2019/20.



„Pro nás je to obrovské ocenění dosavadní práce a snahy,“ říkal Aleš Pavlík poté, co smlouvu podepsal s Václavem Daňkem, předsedou správní rady Ridera. „Chceme Vítkovice vrátit na domácí špičku a snažíme se tuhle práci dělat dobře a poctivě. Zároveň je to i velký závazek, abychom dál pokračovali v práci, které je před námi ještě mnoho.“

Ridera s Vítkovicemi spolupracuje od roku 2001. Generálním partnerem klubu se stala před ročníkem 2016/17. Vítkovice tehdy prošly sérií změn, nový majitel Aleš Pavlík musel klub v prvé řadě ekonomicky stabilizovat. To se daří. Stejně tak jdou Vítkovice pod vedením generálního manažera a trenéra Jakuba Petra nahoru i výsledkově.

Vítkovice - Plzeň: Stránský zvýšil vedení domácích, 3:0
Video se připravuje ...

„Na začátku sezony 2016/16 jsme vyhlašovali projekt na pět let, nová a vylepšená smlouva je oceněním a potvrzením, že jdeme správnou cestou,“ říkal Pavlík. „Ostatně je to vidět i na domácích návštěvách. Moc nás těší, že na domácí zápasy jsou návštěvy v průměru jsou o 1350 diváků vyšší než v předešlé sezoně. I to je vizitka dobré práce.“

Jakou částkou bude Ridera coby generální partner Vítkovice podporovat, nechtěli zástupci klubu konkretizovat. „Vážíme si podpory i všech dalších partnerů, stejně tak podpory města a kraje. Společně s nimi se budeme snažit udělat maximum pro to, aby Vítkovice byly znovu úspěšné,“ dodal Pavlík.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud