25. července 2008 • 17:08

Jágr Team plánuje pouze dva zápasy

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový Jágr Team sehraje v této sezoně vzhledem k zaneprázdněnosti své hlavní hvězdy pouze dvě exhibiční utkání.



V neděli 17. srpna změří od 18:00 síly v brněnské hale Rondo s druholigovou Technikou Brno, v úterý 19. srpna nastoupí ve stejném čase v Třinci proti extraligovému týmu Ocelářů.

"Jágr přiletí v sobotu 16. srpna z Omsku, kam se musí o pět dnů později opět vrátit. Proto je program poněkud omezený. Na rozdíl od předchozích sezon, kdy Jágr se svým týmem teprve začínal přípravu na ledě, bude mít tentokrát za sebou měsíc tvrdých tréninků," uvedl na dnešní tiskové konferenci manažer Jágr Teamu Petr Fridrich.

V obou utkáních bude mužstvo postrádat Martina Ručinského, Martina Straku a Davida Výborného. "Z NHL zamířili do české extraligy, jejich kluby je už na exhibiční zápasy nepustí, neboť jsou v plné přípravě na sezonu," dodal Fridrich.

I tak se Jágr Team představí s řadou hvězd. Do hry zasáhnou Tomáš Kaberle, František Kaberle, Jan Hlaváč, Petr Průcha, Tomáš Plekanec, Lukáš Krajíček, Josef Melichar, Martin Erat, Aleš Hemský a další. V jednání je i start letošního držitele Stanleyova poháru Jiřího Hudlera.

Ten si svůj den slávy s cennou trofejí užije 7. srpna, kdy převezme Stanleyův pohár od Dominika Haška. Hudler představí trofej postupně dopoledne ve Vsetíně, odpoledne v Olomouci a v podvečer na velodromu v Prostějově, kam slíbili přijet jeho spoluhráči z Detroitu Hašek a Slovák Tomáš Kopecký. Ten ukáže Stanley Cup následující den v Trenčíně.



Články odjinud


Články odjinud