14. února 2010 • 07:24

Hokejisty Boleslavi přebírá trenér Tlačil

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zkouší všechno možné, byť už je zřejmě pozdě. Ale přece. Hokejový tým z Mladé Boleslavi podle informací Sportu převezme nový trenér. Není jím nikdo jiný než z Budějovic koncem října odvolaný Jan Tlačil…



Tuhle překvapivou zprávu by během dneška mělo potvrdit vedení boleslavského klubu. Ve hře o místo v BK byl podle Sportu i Josef Paleček, nakonec však padla volba na padesátiletého odborníka z jihu Čech.

Aktuální situace v Mladé Boleslavi je po dobrém rozjezdu do sezony špatná. Zcela opačná než na podzim. Tedy svízelná. Tým si přestává věřit a po dlouhém držení postupové příčky do předkola play off s největší pravděpodobností „zahučí“ do neoblíbené společnosti celků hrající play out.

Pouze teoretická naděje drží Boleslavské ve hře o 10. příčku, reálný je však boj o vyhnutí se baráži.

Tým by měl nabudit kouč Tlačil, který se chystá v pondělí na první trénink s novým týmem. Vystřídá tak Luďka Bukače mladšího, klubového manažera, jehož krátkodobý příspěvek týmu ze střídačky neměl výraznou odezvu. Syn legendárního kouče vystřídal na pár utkání Vladimíra Čermáka, ovšem tenhle tah nevyšel.

Je otázkou, nakolik zvadlé boleslavské hráče zvedne právě Tlačil, jenž neměl zrovna ideální vztahy s hokejisty budějovického Mountfieldu a také kvůli nim byl koncem října loňského roku odvolán.


Vstoupit do diskuse
1


Články odjinud


Články odjinud