23. března 2010 • 14:19

VIDEO: Krvavý hokej. Tvář soupeři pořezal bruslí

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
VŠECHNA VIDEA ZDE

NHL se lekla krvavého střetu mezi Mattem Cullenem a Travisem Moenem. První z nich v utkání Montrealu s Ottawou přepadl přes protihráče tak nešťastně, že jeho vymrštěná brusle pořezala ve tváři přijíždějícího Moena. Led se zbarvil do ruda, Moen v doprovodu lékaře rychle zmizel v kabině. Měl by být snad v pořádku.



Tohle byly děsivé vteřiny. Montrealský Moen se ve strachu chytil za pořezaný obličej, všude měl spoustu krve. Brzy se kolem něj shlukli spoluhráči i soupeři v obavách o jeho zdraví, v okamžiku přispěchal lékař.

„Byli jsme v šoku,“ přiznal Moenův český spoluhráč Jaroslav Špaček.

Hokejista Moen pořezaný soupeřovou bruslí:

Matt Cullan nechtěně pořezal bruslí v obličeji Travise Moena
Video se připravuje ...

Než se fanoušci stačili z hrůzné chvíle oklepat, Moen už s osuškou na tváři zmizel v útrobách Bell Centre. V utkání si už nezahrál, podle představitelů Montrealu by ale měl být v pořádku.

„Oko zřejmě nebylo poškozené,“ řekl montrealský trenér Jacques Martin. „Travis nakonec ani nejel do nemocnice.“

Přesto celá nehoda připomněla dva roky starou událost, kdy přímo při zápase NHL málem vykrvácel slovenský hokejista Richard Zedník. Život tenkrát hráči, jemuž spoluhráč Jokinen bruslí nešťastně přeřízl krční tepnu, zachránila pouze rychlá reakce – Zedník na nic nečekal a svižně odjel na střídačku, kde mu pomohl klubový lékař.

Drsná Zedníkova nehoda:

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud