19. července 2010 • 11:27

Hossa si vzal dívku, kterou sbalil přes telefon

Autor: pla
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česko žilo o víkendu svatbou Radka Štěpánka s Nicole Vaidišovou, Slováky ale zajímala úplně jiná veselka. Hokejista Marián Hossa si v Trenčíně bral přítelkyni Janku, kterou si kdysi namluvil přes telefon. V Piaristickém kostele se v sobotu sešla sestava, za kterou by se nemusely stydět ani kluby NHL.



Byla to v Trenčíně velká sláva! Centrum města ochromila pohádková svatba slavného 31letého hokejisty Hossy a jeho 25leté milé, ostře sledovaná akce přilákala ke kostelu stovky zvědavců. Viděly obřad jak z filmu.

Jako první dorazil ke kostelu ženich v doprovodu rodičů a bratra Marcela, tenhle rovněž známý hokejista mu šel za svědka. Nevěsta dorazila stejně jako Vaidišová v Praze s mírným zpožděním. Přijela v šestimetrové limuzíně, která měla místo poznávací značky ceduli s nápisem Janka a Marián.

Houfy diváků držela zpět drsně vypadající ochranka v černých oblecích, uvnitř kostela se mezitím tísnila vybraná společnost – mezi hosty se objevily takové hvězdy jako Zdeno Chára, Pavol Demitra, Miro Šatan, Marián Gáborík a další.

V sobotu byly čtyři hodiny odpoledne, když si Hossovi řekli své „áno“. Vyměnili si prstýnky z bílého zlata a vyšli na ulici, kde jim tleskaly zástupy diváků. Šťastný pár půlhodinu přijímal gratulace od svých známých i od fanoušků, na přání fanoušků se ještě dvakrát políbili.

„Jsem rád, že přišlo popřát tolik lidí. Je poznat, že Trenčín je hokejové město,“ pochvaloval si bratr ženicha Marcel.

Marián Hossa se s pohlednou brunetou seznámil před šesti lety na diskotéce. Pozval ji na drink, ona mu ale obklopena kamarádkami troufale odpověděla, že jeden už má. Na první pohled mu učarovala, zachoval se ale jako plachý studentík – domů odcházel bez jejího čísla.

Přes několik známých ho potom pracně sháněl, byla to práce skoro pro soukromého detektiva. Povedlo se. Další pozvání na drink už Janka neodmítla, brzy se do něj zakoukala. A v sobotu se tihle dva po šestileté známosti vzali.

Vstoupit do diskuse
5


Články odjinud


Články odjinud