Autor: ija
11.2.2020 • 20:05

Lyžařská hvězda Vonnová rok po konci kariéry. Těžká proměna, přiznala

Vstoupit do diskuse
0

Lyžařská hvězda Lindsey Vonnová (35) připomněla, že uběhl právě rok od jejího posledního závodu. Rok sportovního důchodu si vítězka 82 závodů Světového poháru náramně užívá, přesto přiznala, že přestup ze špičkového sportu do běžného života nebyl vůbec lehký. „Rok bez adrenalinu, ale také bez pádu... Konečně jsem si zvykla na život bez rychlosti,“ svěřila Vonnová na Instagramu a připsala @subbanator, připomínku svého přítele P. K. Subbana. „Jsem na tebe pyšný,“ nezůstal stranou hokejista New Jersey, s nímž se Vonnová v létě zasnoubila.



Před rokem, 10. února 2019, vybojovala Vonnová bronzovou medaili ve svém posledním závodě, sjezdu na mistrovství světa alpských lyžařů v Aare. A přestože původně chtěla skončit s kariérou, až dorovná rekordních 86 vítězství Ingemara Stenmarka , po dalším z dlouhé řady zranění kolena se rozhodla, že skončí hned po šampionátu. Teď si připomněla, že už je to rok. 

Nový rok se snoubencem P. K. Subbanem.
Nový rok se snoubencem P. K. Subbanem.

„Rok bez adrenalinu, bez kolegů z týmu, bez toho, abych cítila, jak mi vítr šlehá do tváře," napsala na Instagramu. "Ale také rok bez pádu! Byla to těžká proměna, ale život jde dál a je to fajn. Konečně jsem si zvykla na život bez rychlosti. A uvidíme, jak to bude po dvou letech,“ napsala.  

První rok sportovního důchodu vyplnila podle fotografií na svém Instagramu dřinou v posilovně, v tom se zase tolik nezměnilo. Hodně času trávila se svými psy a samozřejmě také s přítelem a od léta snoubencem, hokejistou P. K. Subbanem. Za rok, u dalšího výročí konce kariéry, by tak už mohla být paní Subbanovou.

Královna Vonnová končí kariéru: Bolest, sex a vítězství
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}