1. října 2018 • 17:09

Musíme si dát pozor na Krmenčíka, varoval trenér AS Řím

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Trenér fotbalistů AS Řím Eusebio Di Francesco před úterním druhým zápasem základní skupiny Ligy mistrů s Plzní varoval před útočníkem Michaelem Krmenčíkem, který má podle něj velký potenciál. Věří, že jeho svěřenci doma přehrají českého šampiona díky lepším individualitám a technice.


"Dnes večer se budeme hodně bavit o Plzni a budeme si rozebírat její hru. Podle mého názoru nás čeká silný soupeř, který je na tom výborně fyzicky. Ve svém středu má útočníka Krmenčíka, který má velký potenciál. Je nebezpečný pro všechny obránce, útočí z každého prostoru," uvedl na tiskové konferenci Di Francesco.

"Je třeba si uvědomit, že budeme čelit týmu, který je na tom fyzicky stejně dobře jako my. Takže je důležité, abychom se dokázali prosadit díky naší technice," doplnil devětačtyřicetiletý rodák z Pescary.

AS Řím na úvod skupiny prohrál 0:3 na stadionu Realu Madrid, na Plzeň se ale naladil vítězstvím 3:1 v městském derby s Laziem. Di Francesco neprozradil, zda proti Viktorii nasadí českého útočníka Patrika Schicka. Jeho bosenský kolega v ofenzivě Edin Džeko se trápí a za AS dal v sezoně jediný gól.

"Co s tím mohu dělat? Edin má šance a věřím, že to brzy prolomí. Někdy může pomoci nějaký jednoduchý gól. Až na prvních deset minut se mi v zápase s Laziem líbil. Byl důležitý při prvním gólu a v mnoha dalších situacích. Pro naši hru je hodně důležitý a jsem si jistý, že brzy najde cestu, jak dát gól," uvedl Di Francesco.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud