Adam Svoboda
Premium
9. dubna 2018 • 21:39

Kometa je brutální! Čiliak totiž chytá, Svoboda spíš machruje

Autor: Adam Svoboda
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak a máme tady extraligové finále. Nedá mi to, musím se nejprve vyjádřit ke Kometě Brno. Jestliže loni byla Kometa hodně silná a hezky se na ni dívalo, tak letos naprosto dominuje. Je to pecka. Působní na mě jako absolutní fenomén play off. Pro mě je to nezastavitelný, sebevědomý kolos. Ale pozor, vůbec ne namistrovaný.



To musím vytáhnout nad cokoli jiného. V play off to není tolik zvykem. Hráči nebo trenéři Komety se nerozčilují, nebrečí, nikoho nepomlouvají. Jedou se ve svých kolejích, jdou si jasně za svým cílem.

Kluci kolem Libora Zábranského se nedívají nalevo, napravo, tým nemá slabinu. I kdybyste chtěli něco najít proti ní, nenajdete vůbec nic. Psalo se, že proti Plzni jde o předčasné finále, ale vidíte, jak to dopadlo. Naprosto zasloužený postup. Škodovka se vzedmula v jednom utkání, jinak jí Kometa nedovolila absolutně nic.

Z Brna nejde respekt, ale obrovský strach. Když to odlehčím, myslím, že Třinec se po postupu do finále radoval jen chvíli. Než mu došlo, že se o zlato utká s Kometou… Nedivil bych se, kdyby se trošku podělal už před sérií.

Sice se říká, že každá série je jiná, ale já si nemyslím, že by Kometa mohla upadnout do nějaké letargie. Že by se proti ní dosavadní dominance obrátila. Brno má natolik zkušené a inteligentní hráče, že se to stát nemůže. Martin Erat , Leoš Čermák , Libor Zábranský.

Tihle tři si mančaft ošéfují. Nehrozí jakékoli podcenění, absolutně ne. Navíc připočítejte Marka Čiliaka, který je během play off v brance naprosto neuvěřitelný.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud