Michal Kvasnica
18. prosince 2019 • 21:56

Vítkovice opět koušou, refresh přišel v pravou chvíli

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Těžko se to popisuje, ale něco se změnilo. Z Vítkovic opět sršela síla, odhodlání, chuť. A v neposlední řadě týmová práce. Ochota hrábnout za druhého. Když si gólman Miroslav Svoboda vybral slabší chvilku a šest minut před koncem nechal po jednoduchém Švrčkově pokusu Olomouc vyrovnat, nesesypal se ostravský mančaft jako domeček z karet.



Přišla přesně opačná reakce, hodna velkého týmu. Po 45 vteřinách si totiž domácí vzali vítězství zpět. To samé, když hned na začátku inkasovali. Jasně, trochu to s nimi zamávalo, ale dokázali se zvednout. A na konci druhé třetině znovu.

Fanoušci na tribunách nepochybovali, že se v jediném domácím prosincovém duelu nebude bodovat. V modré šatně, před kterou je obrovský nápis BE PROUD (tedy něco ve smyslu, ať je hráč hrdý na to, že hraje za tento klub), se v posledním týdnu něco evidentně změnilo. Zapracovalo se na psychice, vyčistil se vzduch.

Upřímný Dominik Lakatoš to naznačil – méně mluvení, více práce. Styl práce trenéra Jakuba Petra už mužstvu okolo protřelého kapitána Jana Výtiska evidentně nevoněl. Restart a refresh přišel v pravou chvíli. Teď je však třeba v nastaveném trendu pokračovat, ve Zlíně to bude další šichta.

Vítkovice - Olomouc: Hned je vyrovnáno, znovu se v přesilovce prosadil Lakatoš, 2:2
Video se připravuje ...

Vítkovice - Olomouc: Hattrick Lakatoše poslal jeho tým poprvé do vedení, 3:2
Video se připravuje ...

Vítkovice - Olomouc: Vítkovice vyrovnaly, Bukartsovo nahození tečoval Lakatoš, 1:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud