Zdeněk Janda
22. dubna 2015 • 23:16

Voráček ukázal: Může táhnout ofenzivu, očekávání jsou oprávněná!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nemá cenu po jednom zápase dělat závěry. Ale stačilo, aby Jakub Voráček naskočil do akce, a hned se z toho dá jednoznačně vydedukovat: K týmu se připojil muž, na němž může reprezentace stát. Očekávání jsou oprávněná.



I když se na dnešním tréninku objeví Jaromír Jágr, tak sám nebude chtít, aby se z něj dělala modla. A spasitel. Chce být upozaděný. Sám ví, že jeho vůdcovská role bude hlavně v kabině. Na ledě ofenzivu musí táhnout kometa z Philadelphie. Voráček hned při první příležitosti ukázal, že role hvězdného tahouna je ve správných rukách.

A nadějně vypadá i jeho spolupráce v první formaci s Vladimírem Sobotkou a Martinem Eratem. Není vyloučené, že právě tohle trio vytvoří první lajnu i na šampionátu. Pozitivním signálem je také to, že ostatní zámořští hráči zapadli. Ale pozor, rovněž evropský prvek byl při zápasech mimořádně cítit. Bojovníci jako Martin Zaťovič a spol. jsou prostě k nezaplacení.

Spíše může fanoušky znervóznět nevyjasněná situace okolo Martina Ručinského. Jeho zdravotní stav i reakce kouče Vladimíra Růžičky po utkání nevzbudily směrem k šampionátu optimismus…

Salák si počínal bezchybně
Salák si počínal bezchybně

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud