29. června 2012 • 12:15

VIDEO: 64 kilo je ideální váha, říká Rosolová před finále ME

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SIX CHANCES | Česká atletika má dnes na ME v Helsinkách ve hře několik medailových nadějí. V 19.00 je na programu finále žen na 400 metrů překážek, v němž poběží Denisa Rosolová a Zuzana Hejnová. Právě Rosolová je jednou z tváří unikátního filmového projektu Six Chances, který mapuje cestu a přípravu českých olympioniků na Hry v Londýně. iSport.cz, který je partnerem projektu, nabízí první ze série ukázek z tohoto dokumentu.



Rosolová postoupila do finále časem 54,71 a až na cílové šachovnici ji o dvě setiny předběhla Ukrajinka Anna Jaroščuková. Před večerním závodem tuší formu.

„Jsem teď na váze kolem 64 kilo,“ pochvaluje si. „Během závodu a před ním, když se hlásí nervozita, tak je to možná míň, ale jinak je to teď ideální a cítím se takhle dobře,“ říká Rosolová.

Denisa Rosolová před finále mistrovství Evropy
Video se připravuje ...

Pětadvacetiletá atletka je jednou z osobností, jejichž cestu na blížící se Olympijské hry v Londýně sledují kamery v rámci dokumentu Six Chances, jehož výsledkem pak bude celovečerní film.

Atletka pózuje fotografovi deníku Sport
Atletka pózuje fotografovi deníku Sport

Dalšími sledovanými sportovci jsou atleti Ronam Šebrle, Petr Svoboda a Jiřina Ptáčníková, judisté Lukáš Krpálek, Jaromír Ježek a Pavel Petřikov, cyklista Jiří Ježek, moderní pětibojař David Svoboda a sportovní gymnastka Petra Fialová.

Podívejte se na trailer ze zákulisí olympijského tréninku Denisy Rosolové a sledujte v následujících dnech i další videa s českými olympioniky!

Trailer dokumentu Six Chances o Denise Rosolové
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud