1. října 2014 • 16:10

Isinbajevová s návratem nepospíchá: Dokud kojím, netrénuju

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší světové tyčkařky si ještě chvíli budou užívat bez své královny. Slavná Ruska Jelena Isinbajevová po červnovém narození dcery Evy zpátky k atletice vůbec nepospíchá. Stále ale platí, že by se v roce 2016 ráda pokusila o třetí zlato na olympijských hrách.



V pohodlí svého bydliště v Monaku tráví Jelena Isinbajevová první měsíce života své dcery Evy, která se jí narodila spolu s oštěpařem Nikitou Petinovem. Ruská rodinka nicméně plánuje přesun do Volgogradu, kde Isinbajevová vyrostla.

„V nejbližší době se vrátíme domů. Nicméně, teď všechen svůj čas věnuji Evě. Všechno záleží na tom, jak se cítí ona,“ řekla Isinbajevová v rozhovoru pro tiskové oddělení ruské atletické federace. Návrat do Volgogradu bude pro tyčkařku znamenat první krok cesty zpátky k atletice. „Až budeme doma, zkusím nějaké lehké rozcvičky. Ale pokud kojím Evu, plnohodnotný trénink je mimo diskusi,“ vysvětluje Isinbajevová.

Ruska už překonala 28 světových rekordů, získala tři tituly mistryně světa a dvakrát také triumfovala na olympiádě. O třetí zlato by se ráda pokusila za dva roky na olympiádě v Riu de Janeiro.

„Opravdu chci vyhrát třetí olympijské zlato a udělám pro to všechno,“ ujišťuje Isinbajevová. „Ale zdraví mé dcery je nade vše. Ona je největším vítězstvím mého života.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud