4. května 2009 • 19:41

Clay do Götzisu nepřijede

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Desetibojař Roman Šebrle nebude mít na mítinku v Götzisu na konci května za soupeře Bryana Claye. Zatímco český mistr světa a světový rekordman start v rakouské Mekce vícebojů potvrdil, americký olympijský vítěz závodit nebude.



Clay prý kvůli povinnostem po zlaté olympijské sezoně nestihl kvalitně trénovat a není jisté, jestli vůbec přijede na srpnové mistrovství světa v Berlíně.

Vedle Šebrleho, pětinásobného vítěze mítinku, potvrdili start v Götzisu také stříbrný olympijský medailista Andrej Kravčenko z Běloruska a vicemistr světa Maurice Smith z Jamajky.

Roman Šebrle na Mítinku světových rekordmanů v Praze Roman Šebrle na Mítinku světových rekordmanů v PrazeFoto Jaroslav Legner SPORT


Mezi ženami slíbila svou účast olympijská vítězka v sedmiboji Ukrajinka Natalia Dobrynská, soupeřkou jí bude mimo jiné Polka Karolina Tyminská.

Clay by měl v Götzisu absolvovat tiskovou konferenci a trénink s dětmi. Tradiční vícebojařský mítink ve městě pod alpskými vrcholky, kde Šebrle v roce 2001 vytvořil světový rekord, se koná 30. a 31. května.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud