6. ledna 2010 • 11:57

Americký fotbalista vyzval sprintera Bolta na souboj

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není pochyb o tom, že jamajský sprinter Usain Bolt je nejrychlejším atletem planety. Ale je i nejrychlejším sportovcem? O tom měl rozhodnout jeho běžecký souboj s hráčem amerického fotbalu Chrisem Johnsonem.



Říkáte si, že by to byla jednoznačná záležitost? Možná se mýlíte, protože Usain Bolt tuto konfrontaci odmítl. Důvod? Hráč americké NFL Johnson by si to totiž rád rozdal na kratší vzdálenost - 50m! To se ale Boltovi vůbec nelíbí, protože pro nastartování svých "raket" potřebuje delší úsek.

"Před dvěma dny jsme si povídali, věci se změnili. Chce běžet jen stovku, 50m se mu nelíbí. Řekl, že se mnou poběží jedině v případě, pokud si změříme naše schopnosti na 100m," cituje Johnsona americký portál ESPN.

Americký fotbalista Chris Johnson vyzývá na běžecký souboj světového rekordmana Usaina Bolta
Americký fotbalista Chris Johnson vyzývá na běžecký souboj světového rekordmana Usaina Bolta

Načež agent trojnásobného olympijského vítěze a světového rekordmana na 100 a 200m, Ricky Simms oponuje: "Kontaktovat se nás pokoušeli, ale jelikož Usain nesleduje NFL, tak mu američtí fotbalisti nic neříkají. Zajímá se o kriket a fotbal. Ale především jde o to, že má svůj přesný itirenář a musí respektovat trenérské pokyny, proto je nemožné, aby se tento běh vměstnal do jeho programu."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud