8. října 2010 • 13:07

Stříbrné basketbalistky učily střílet Krause

Autor: bke, gam
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Jaké metody používá trenér na mladé hráčky a dokáže je Jan Kraus porazit? O tom se přesvědčíme dnes večer, kdy přijde do Show Jana Krause část národního týmu basketbalistek – vicemistryň světa 2010 s trenérem Luborem Blažkem.



Basketbalové vicemistryně světa 2010 Veronika Bortelová, Kateřina Lhotová. Tereza Pecková, Markéta Bednářová, Ilona Burgrová, Edita Šujanová a trenér Lubor Blažek překvapí Jana Krause dárkem – maskota týmu opičáka Heika.

Následně se rozhovor točí už jen okolo basketbalu. Krause také zajímá, kdy jde v basketbale o faul, a kdy už ne a jaké metody trenér uplatňuje na své hráčky?

„Hlavně jim naslouchám,“ překvapí Lubor Blažek. Při motivaci v šatně však „padne i nějaké ostřejší slovo“, jak prozradí Veronika Bortelová.

Jana Krause zajímá ale také soukromý život basketbalistek. Co na úspěch říkají jejich partneři? Mít ve studiu skvělé hráčky a nezkusit jejich šikovnost by byla škoda. Jan Kraus proto dostane rychlokurz od Terezy Peckové a nechá si vysvětlit, jak se má postavit ke koši, jak mířit a házet.

„Hlavně je třeba si říkat to dáš!“ pobaví hráčky moderátora. Jak je ale vzápětí překvapí on? Porazí Jan Kraus jednu z hráček druhého nejlepšího basketbalového týmu na světě v hodu na koš?

Uvidíte už dnes, 8. října, ve 21.50 v Show Jana Krause na Primě.

Basketbalistky s koučem Luborem Blažkem se baví v televizní show s Janem Krausem
Basketbalistky s koučem Luborem Blažkem se baví v televizní show s Janem Krausem

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud