21. července 2009 • 10:06

Shaq O'Neal si zaplave s Phelpsem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavný basketbalista Shaqiulle O'Neal se chystá vyměnit palubovku za bazén, tenisový kurt nebo hřiště na americký fotbal. Pivot Clevelandu totiž v zámoří chystá televizní pořad, ve kterém se utká s hvězdami jiných sportů jako jsou plavec Michael Phelps či tenistka Serena Williamsová.



S nápadem na pořad "Shaq vs." přišel sám O'Neal, který si tak chce zpestřit přípravu na nadcházející sezonu NBA. Basketbalista se nejprve se soupeřem dohodne na handicapu a poté bude před každým soubojem týden trénovat. "Můžou být ve svých sportech nejlepší, ale já se rozhodně nevzdávám. Budu dřít a vyhraju," citovala čtyřnásobného šampiona NBA agentura AP.

Shaquille O'NealFoto ČTK/AP


První díl pořadu je na programu v půlce srpna a O'Neal se v něm utká s hráčem amerického fotbalu Benem Roethlisbergerem z Pittsburghu Steelers. Následovat budou duely se čtrnáctinásobným olympijským šampionem Phelpsem, pálkařem baseballového St. Louis Albertem Pujolsem, boxerským mistrem světa Oscarem De La Hoyou, Serenou Williamsovou a plážovými volejbalistkami Kerri Walshovou a Misty Mayovou-Treanorovou.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud