2. srpna 2010 • 09:26

Rodman vyvázl z bouračky na dálnici bez zranění

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dennis Rodman, bývalá hvězda americké basketbalové NBA, o víkendu zažil, jaké to je, když se s ním auto obrátí na střechu. Nehoda, která se stala v sobotu na jižní Floridě, ale měla šťastný konec.



Ve voze jeli tři lidé, zraněn byl ale jen řidič vozu; Rodman a další spolucestující vyvázli bez zranění, napsala dnes agentura AP.

Vůz značky Land Rover se převrátil kvůli problému s pneumatikou. Do nehody nebylo zapletené žádné další auto a policie nepředpokládá, že by v souvislosti s ní někoho obvinila.

Rodmanův agent Darren Prince novinářům řekl, že se svým klientem mluvil v neděli a on mu potvrdil, že nebyl zraněn. "Díky bohu, je v pořádku," prohlásil Prince.

Devětačtyřicetiletý Rodman v kariéře získal pět titulů v NBA s Detroitem a Chicagem, v zámořské soutěži skončil v roce 2000. Skvělý podkošový hráč poutal pozornost střídáním barvy vlasů, tetováním a piercingem, ale nejednou měl co do činění i se zákonem.

V roce 2008 byl kvůli domácímu násilí odsouzen k tříletému podmínečnému trestu, v roce 2009 byl v Německu krátce zadržen, protože nezaplatil účet v hotelu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud