14. září 2017 • 15:00

Český boxerský zázrak! Sedláčková řádí mezi provazy a chce vládnout světu

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Modelka, juniorská mistryně světa v boxu a mistryně Evropy mezi ženami ve stejném odvětví. Že to nejde dohromady? Z omylu vás vyvede pohledná tmavovláska Lucie Sedláčková, která propadla sportu, kterému se drtivá většina žen obloukem vyhýbá.



Zkuste si to představit. Jako čtrnáctiletá slečna vejdete do tělocvičny, kde si mezi provazy svalnatí borci dokazují svoji sílu. Přesně takovou cestou s jasným cílem stát se profesionální boxerkou se vydala rodačka z Děčína Lucie Sedláčková.

A že se to jejím rodičům ani trošku nelíbilo, o tom není třeba diskutovat. Přesto je dokázala přemluvit. A tím nastartovala těžko uvěřitelnou kariéru.

Pro začátek se stala mistryní republiky, poté však přešla na vyšší level. Pod svá ochranná křídla ji přijala legenda českého boxu Lukáš Konečný, nabídka přišla i od německé profesionální stáje.

Výsledek? Titul juniorské mistyně světa ozdobila i vítězstvím na mistrovství Evropy, tentokrát však již mezi ženami. Mezitím si jen tak mimochodem vyzkoušela i kariéru modelky. Box však zvítězil.

Své cíle však pohledná slečna zdaleka splněné nemá. V brzké době by se ráda stala nejlepší boxerkou planety. Že na Lucie Sedláčková opravdu má, o tom se už přesvědčila řada jejich soupeřek.

Příběh Lucie Sedláčkové je jedním ze seriálu NEPŘEHLÉDNUTELNÍ, ve kterém se prezentují lidé, kteří svým vzhledem, koníčky či prací vybočují z průměru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud