28. května 2012 • 08:22

Extraliga má ve vedení opět dva týmy

Autor: ČBA
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Technika Brno a Draci Brno jsou opět na děleném prvním místě tabulky. Rozhodl o tom čtvrteční vzájemný zápas, který skončil jednoznačnou výhrou Draků. Víkendové série hrály oba týmy stejně 2-1. Nyní již směřují myšlenky obou týmů ke startu na Evropském poháru.



Draci Brno – Technika Brno 12:0

Domácí chytili začátek utkání a ve 2. směně vedli už 4:0, ve 4. 10:0. Na pálce se dařilo zejména navrátilci Ondráčkovi, který si připsal 3 hity z 5 startů. Naopak první zápas v novém působišti vůbec nevyšel kubánské posile Techniky Yasseru Paradesovi. Poměr vzájemných utkání tak snížili Draci na 1-2.

Draci Brno – Cardion Hroši Brno 4:3, 11:6, 3:5

Draci neudrželi před odjezdem na Evropský pohár vítěznou sérii. Ve třetím utkání je překvapili letos dobře hrající Hroši Brno. Ti jsou momentálně na 5. Místě tabulky a mají navíc k dobru dva zápasy. Boj o čtvrtou postupovou příčku bude ještě zajímavý. V dalším kole se Hroši utkání s Olympií Blansko, která o tomto víkendu vzhledem k účasti Kotlářky Praha na turnaji v Regensburgu nehrála.

Technika Brno – Skokani Olomouc 13:0, 4:10, 11:4

Technika se ze čtvrteční hladké prohry otřepala poměrně rychle a „odnesli“ to v pátečním utkání Skokani Olomouc, kteří po celý zápas nedokázali najít zbraň na Daniela Mráze. V sobotu bylo ale vše jinak. Skokani se pálkařsky prosadili na Jakuba Toufara a jejich nadhazovači Technice nic moc nedovolili. Výsledkem bylo letošní sedmé vítězství Skokanů. Poslední zápas obhájce titulu před odjezdem do Rotterdamu skončil vítězně. Domácím vyšel začátek a vedení o 6 bodů je uklidnilo. Hosté ještě dokázali stáhnout na dvoubodový rozdíl, ale to bylo vše.

Skokani zůstali na 7. místě, v příštím kole je čekají Eagles Praha.

Arrows Ostrava – Eagles Praha 2:16, 2:13, 7:4

Dvě vysoké sobotní prohry jistě nepotěšily hráče ani fanoušky Arrows. Eagles nasázeli domácím nadhazovačům celkem 29 bodů, kterým jim pomohlo 23 hitů (3 homeruny). Nedělní výhra udržela ostravské na postupovém 4. místě do play-off. Na 3. příčku se dostali právě jejich přemožitelé, kteří mají navíc dva zápasy k dobru.

Arrows hrají v příštím kole s Kotlářkou a Eagles se Skokany. 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud