17. října 2008 • 16:42

Střelce Kosteleckého zpovídal Kraus

Autor: nit
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neobvyklou předzávodní přípravu, která vyústila ve světový rekord, odhalila návštěva olympijského vítěze v trapu Davida Kosteleckého v talk show Jana Krause „Uvolněte se, prosím…“ v pražském divadle Ponec.



Je to snadné: stačí vypít tři piva. Stalo se před dvěma lety, kdy Kostelecký nastřílel absolutní výkon 125 bodů v základní části soutěže.

„Tehdy jsme letěli do Granady a v Barceloně nám uletělo letadlo. Na letišti jsme zůstali sedm hodin a byl jsem naštvaný,“ vzpomínal Kostelecký. „Moje psycholožka mi řekla: Tak si dej pivo. Nakonec jsem měl tři, což je na mě moc. A nakonec z toho byl světový rekord.“

Právě spolupráci a vzájemný vztah Kosteleckého s psycholožkou Evou Šauerovou, která působí jako střelcova osobní trenérka, si moderátor vybral jako hlavní téma k debatě. Kraus se snažil zjistit, jak Šauerová konkrétně sportovci pomáhá. Ten byl ale neoblomný. A vzájemný střet byl základem zábavné diskuse.

„Mám zakázáno o tom mluvit,“ bránil se Kostelecký, ale po naléhání dodal: „Říká mi, ať nemyslím na kraviny. Nebo mi řekne, jak to mám říct slušně? Tak se s tím nemaž!“

Taková odpověď Krause viditelně pobavila: „Prosím vás? Jak jste ji sehnal? Na inzerát? Vám ji někdo objednal?“

Pořad vysílá dnes od 21.35 ČT1.

Články odjinud


Články odjinud