4. června 2016 • 13:26

Futsalový král Rešetár: Chuť do hry mi dal znovu až Cacau

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán Chrudimi Lukáš Rešetár byl vyhlášen nejlepším hráčem finálové série Chance futsal ligy. Kromě mistrovského titulu tak měl i další důvod k radosti. Každého přitom praštilo do očí, jak ve finále ožil a předváděl skvělé výkony. „Celou finálovou sérii jsem se cítil dobře. Řekl bych, že mi pomohla kondiční čtrnáctidenní tréninková jednotka, když do Chrudimi přiletěli trenéři z Kairatu. I přílet Cacaua mi dodal více chuti do futsalu,“ přiznal Rešetár



„Po zpackaném mistrovství Evropy nebyla taková chuť, což se projevilo i na výkonech. Jsem rád, že jsem ve finálové sérii dokázal táhnout mančaft. I ostatní hráči se nechali strhnout. Podávali jsme super výkony a zaslouženě jsme vyhráli,“ vrátil se k finálové sérii s Benagem, kterou Chrudim vyhrála 3:0 na zápasy.

Jakým soupeřem byla Zruč v očích chrudimského kapitána? „Benago bylo hodně nepříjemné v soubojích a s těmi až divadelními scénami okolo. Místy tam byly zbytečné provokace, do toho se dohadovali naši Brazilci s jejich Brazilci. Nicméně to byla show pro diváky. Zápasy byly výsledkově vyrovnané a napínavé. Hráli jsme těžké finále, ale neřekl bych, že bylo nejtěžší. Každý zápas v sobě něco měl a my si nyní titul užijeme,“ směje se Rešetár.

Chrudimský kapitán viděl jako klíčový moment návrat Cacaua na lavičku ERA-PACKu. „Nám obrovsky pomohl, dokázal tým seřvat. V prvním i druhém zápase jsme první půlky nehráli dobře. Cacau je člověk, který nás dokáže seřvat do jednoho, ať už mě, Romana Mareše nebo Dentinha. U nás nebyl problém v trénovanosti. Spíše potřebujeme někoho s obrovskou autoritou, aby to stádo ukočíroval a hráči si nedělali, co chtěli,“ myslí si futsalový šampion.

Jenže Cacau po zisku titulu z klubu zmizel, což dává před Chrudim úkol obsadit pozici kouče výraznou osobností, který bude splňovat představy mistrů.

„Momentálně mě nikdo nenapadá, uvidíme, kdo se naskytne. Každopádně to bude jedna z hlavních věcí, co se přes léto bude v Chrudimi řešit,“ uvědomoval si kapitán dvanáctinásobného mistra.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud