11. března 2016 • 19:54

Šéf UFC se zlobí na padlou Holmovou: Ví vůbec, o co přišla?

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Shodila královnu MMA z trůnu, hned při první obhajobě však o mistrovský pás přišla. Holly Holmová minulý týden prohrála svůj první zápas coby šampionka, když ji uspala Miesha Tateová. Na fanoušky očekávanou odvetu s Rondou Rousevou nejspíš nedojde, a tak je šéf UFC Dana White naštvaný. "Nejsem si jistý, jestli si Holly vůbec uvědomuje o co přišla," vyjel na jejího manažera.



Prezident UFC Dana White si s mananažerem již padlé šampionky UFC Holly Holmové moc nerozumí. Důkazem je také nedávná přestřelka po její prohře s Mieshou Tateovou. Šéfa největší světové MMA organizace štve, že se rozhodla nepočkat na odvetu s Rondou Rouseovou.

"Smutná část na celé té věci je ta, že on je starý boxer, který si myslí, že je chytrý, ale není," řekl o manažerovi Holmové Lenny Fresquezovi v rozhovoru pro ESPN. "Jsem z toho špatný kvůli Holly, protože nevím, zda si uvědomuje o co přišla. Podle mě až moc věří lidem okolo sebe," nechal se White slyšet.

"Měli jsme ohledně Holly schůzku a ona na ní vůbec nebyla. Holly, tohle je tvůj život. Měla bys na té schůzce být. Nenechávej to na takových lidech, panebože," kroutil hlavou prezident UFC. "Holly vydělala pořážkou Rondy Rouseové spoustu peněz, ale mohla toho mít mnohem víc. Ta smutná část je, že si nemyslím, že to ví."

A co na to říká sám manažer Holmové? "Samozřejmě, že to všechno ví. Bylo to rozhodnutí celého týmu a Holly je jeho šéfkou. Ona chtěla bojovat a své přání si splnila. Myslím, že teď bude bojovat s Mieshou nebo Rondou. Je to ale jen můj osobní pocit, kdo ví, co se v UFC uvaří," nechal se Fresquez slyšet.

"Co se stane dál, je na rozhodnutí UFC. Jediné o čem mohu mluvit, jsou její přání. Holly chce bojovat co nejdřív s Mieshou. Chce bojovat i s Rondou. Ano, ona teď prohrála, udělala chybu a poučí se z ní. Všichní viděli, že je to bojovnice," vyzdvihl manažer Holmovou.

VIDEO: Podívejte se, jak Miesha obrala Holly o pás šampionky:

A jaký souboj byste si v UFC přáli vidět vy? Hlasujte v anketě.

Závěrečná radost nadšené vítězky
Závěrečná radost nadšené vítězky

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud