Ondřej Němec
21. října 2017 • 10:30

Česko-francouzská bitva v kleci se blíží! Pardubice rozduní MMA

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle bude boj! Nejlepší český MMA zápasník ve velterové váze Patrik Kincl pozval do klece obávaného francouzského ranaře Mohameda Sayaha. Právě Sayah přitom udělil tvrdou lekci populárnímu slovenskému zápasníkovi Gáboru Borárosovi. Český bijec chce ale na akci XFN 5 potvrdit, že patří do evropské špičky. 



Hlavní zápas večera je jasný. Patrik Kincl vs. Mohamed Sayah. Dokáže český bojovník porazit přemožitele slovenské hvězdy Gábora Borárose? To už se fanoušci MMA dozví dnes večer na XFN 5.

VIDEO | První díl rozhovoru s Patrikem Kinclem

Bojovník Kincl: o kráse MMA, dopingu a špatném vkusu slovenských fanoušků
Video se připravuje ...
„Bude to ode mě top výkon,“ slíbil osmadvacetiletý Kincl ve video-rozovoru pro deník Sport. „Tipovat, kdy zvítězím, nebudu. Ale jestli to bude ve druhém kole a ve třetí minutě, budu říkat, že jsem to tak plánoval,“ dodal s úsměvem.

VIDEO | Druhý díl rozhovoru s Patrikem KinclemV Pardubické TIPSPORT areně se ale představí mnoho dalších skvělých českých bijců. Jako například Miloš „Meloun“ Petrášek, v němž veliký potenciál vidí i přední český fighter Karlos Vémola. Skvělým bojovníkem, který bude na XFN 5 zápasit je Jaroslav „Jubox“ Pokorný v pérové váze. Ve zbylých zápasech večera se představí nadějní MMA zápasníci jako Daniel Brunclík, Tomáš Kvapil, David Dvořák a další. 

Duel Kincl vs. Sayah se uskuteční v rámci akce XFN 5 v pardubické TIPSPORT areně. Vstupenky na souboj ZDE>>> 

XFN 5 přinese v přímém přenosu O2 TV Sport.

Aktualizovaná fightcard XFN 5Foto facebook

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud