Ondřej Němec
6. února 2018 • 09:05

Český policista vs. McGregorův sok! Pokorný vyzval Slováka Buchingera

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V O2 Areně se znovu rozlehne válečný ryk bojovníka Jaroslava „Juboxe“ Pokorného. Poprvé se tak stalo 7. prosince 2017 na největší akci v historii českého MMA XFN 6. A právě organizace XFN se v červnu vrátí na místo činu a jedním z aktérů dalšího obřího galavečera bude opět Pokorný. Vybral si ale velmi těžkého soupeře. Stane se jím jeden z nejúspěšnějších slovenských zápasníků Ivan Buchinger, který zápasil dokonce i se slavným Conorem McGregorem.



Na akci XFN 6 předvedl jeden z nejlepších zápasů večera, když v těžkém souboji přemohl do té doby neporaženého bijce z Bulharska. Jaroslav „Jubox“ Pokorný patří jednoznačně mezi nejlepší tuzemské hrdiny MMA. V červnu nastoupí znovu pod vlajkou XFN v pražské O2 Areně, a protože chce divákům předvést další napínavou bitvu, vyzval jednoho z nejlepších slovenských bojovníků všech dob, Ivana Buchingera. 

MMA bijec Ivan Buchinger v kleci
MMA bijec Ivan Buchinger v kleci

„Soupeř, kterého bych chtěl? Já chci jen jedno jméno, a to je Ivan Buchinger,“ vyzval Pokorný příštího soupeře ve videu na Facebooku. „Myslím si, že to není šampion, který se jenom fotí před zrcadlem, ale je to skutečný šampion a já se výzev nebojím. Proto říkám, Ivane, 28. června o československou jedničku. Ukáže se, kdo z nás je momentálně lepší,“ vzkázal český bojovník, jenž je zaměstnán u speciální pořádkové jednotky pražské policie.

VIDEO: Výzva Jaroslava "Juboxe" Pokorného

Jaroslav "Jubox" Pokorný vyzývá na souboj Ivana Buchingera
Video se připravuje ...
 

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. „Pokorný, výzvu přijímám! Střetneme se v O2 Areně v Praze na XFN,“ zněla stručná reakce slovenského soupeře. 

VIDEO: Ivan Buchinger přijímá výzvu Pokorného

Slovenský MMA válečník Ivan Buchinger přijímá výzvu Jaroslava "Juboxe" Pokorného
Video se připravuje ...

Buchinger patří k evropské špičce zápasníků MMA. V pérové váze dokonce patří do první dvacítky. Byl šampionem prestižní organizace M-1 Global. Jeho bilance je mimořádná. 32 výher, jen 6 proher. Jedním z mála jeho přemožitelů byl irský dravec Conor McGregor, který jej knokautoval před koncem prvního kola. Následně ale slovenský válečník zažil deset výher v řadě.

VIDEO: Duel Ivana Buchingera s Conorem McGregorem

Poslední souboj (s Rusem Khamzatem Dalgievem) ale Buchinger prohrál. Je tedy jasné, že si bude chtít střetem s Pokorným napravit reputaci. 

„Na zápas se velmi těším, už proto, že bude v Praze. Mám rád české publikum. Česko mi pomohlo vyrůstat v MMA. Měl jsem tam neskutečně zápasů a zážitků,“ sdělil exkluzivně pro iSport Buchinger. „Jarda má velmi neortodoxní styl. Je to dost nepříjemný fighter. Neztratí se na zemi ani v postoji. Myslím, že se lidé mají na co těšit, předvedeme dobrý souboj," dodal legendární slovenský bijec.

Vstupenky na XFN v O2 Areně ZDE >>> 

XFN znovu v O2 AreněFoto XFN

VIDEO: Hlasitý nastup Jaroslava "Juboxe" Pokorného do oktagonu XFN

Video z nástupu Jaroslava "Juboxe" Pokorného do souboje
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud