24. ledna 2019 • 12:30

UFC ohlásila další zápas pro Prahu, ještě musí vyřešit zranění

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pražský galavečer UFC Fight Night, který se uskuteční 23. února v O2 areně má další zápas a zároveň musí řešit jedno nové jméno. V nově oznámeném zápase lehké váhové kategorie se utká bosenský bojovník Damir Hadžovič, jeho soupeřem bude Mexičan Marco Polo Reyes. UFC však musí ještě vyřešit náhradu za zraněného Darka Stošiče, který z turnaje musel odstoupit kvůli natrženému prsnímu svalu.



Damir Hadžovič pochází z Bosny a Hercegoviny, ale vyrostl v Dánsku a sám se hlásí k reprezentaci obou zemí. Do UFC si dostal díky šestizápasové výherní šňůře, hned první zápas ve slavné soutěži však prohrál v prvním kole. Za necelé tři roky tam bojoval již čtyřikrát, z toho dvakrát vyhrál, v obou případech na body. Dvaatřicetiletý zápasník si tak bude chtít připsat svou třináctou profesionální výhru v kariéře.

Proti Hadžovičovi se postaví o dva roky starší Mexičan Marco Polo „El Toro“ Reyes. Ten s UFC podepsal profesionální smlouvu v listopadu 2015 a zatím se mu tam daří skvěle. Na svém kontě má již pět zápasů, z nichž prohrál jen jediný, když ho v květnu roku 2017 v prvním kole knokautoval James Vick. Hadžovič se naposledy v kleci představil před rokem, kdy v prvním kole porazil Matta Frevola.

UFC nyní musí ještě najít náhradníka za zraněného Darka Stošiče, který se měl střetnout s Magomedem Ankalajevem. Na hledání náhrady má však ještě měsíc, což by mělo být bez potíží.

Pudilová o UFC v Praze: Před domácím publikem to bude extra
Video se připravuje ...

Další oznámený zápas pro Prahu
Další oznámený zápas pro Prahu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud