21. ledna 2019 • 12:30

Další zápas pro O2 arenu! Zkušený Villante vyzve v Praze polskou naději

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dostal druhou šanci, kterou hodlá naplno využít. Třiadvacetiletý polský bojovník Michal Oleksiejczuk kvůli dopingu přišel o svůj první zápas ve slavné UFC, svůj debut si tak odbude až v Praze. A rozhodně to snadné mít nebude, v polotěžké váze narazí na zkušeného Američana Giana Villanta!



Natřískaná soupiska, která slibuje pořádné řežby. Nejinak tomu je i v osmém oznámeném zápase. Kromě již známých 14 jmen se v pražské O2 areně představí talentovaný Polák se zkušeným Američanem. Gian Villante má za sebou již sedmnáct výher a deset porážek, naposledy bojoval v říjnu, kdy porazil Eda Hermana. Bývalý fotbalista a wrestler tak bude chtít na svou poslední výhru navázat.

Jeho soupeřem bude teprve třiadvacetiletý rodák z Polska. Ten měl mít svůj debut v UFC už na závěr roku 2017, byl však pozitivně testován na zakázané látky a ze zápasu sešlo. Po odpykání ročního trestu si tak svůj první zápas v UFC střihne právě v Praze.

Oleksiejczuk má na svém kontě dvanáct výher a pouhé dvě porážky. Je považován za jednoho z největších talentů, kvůli pozitivnímu nálezu si však kariéru značně zkomplikoval. Bude tak zajímavé, zda dokáže navázat na předchozí úspěchy.

Pražský galavečer UFC Fight Night se koná 23. února v O2 areně. Jedinou českou zástupkyní bude Lucie Pudilová, která se utká s obávanou Liz Carmoucheovou. Hlavním zápasem večera pak bude souboj Thiaga Santose s Janem Blachowiczem.

Další oznámený zápas pro PrahuFoto UFC

Pudilová o UFC v Praze: Před domácím publikem to bude extra
Video se připravuje ...

Další oznámený zápas pro Prahu
Další oznámený zápas pro Prahu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud