25. června 2012 • 10:02

VIDEO: Nervy v GP Evropy. Letící volant, rukavice i sombrero

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tady pořádně tekly nervy. Zdánlivě nudná GP Evropy vozů F1 se zvrtla v impozantní show, kde se pořadí i emoce měnily každou chvíli. Sebastian Vettel házel po odstoupení rukavicí, Lewis Hamilton po kolizi s Maldonadem dvě kola před koncem mrštil svým volantem a pikantní srážku mohl mít i Kimi Räikkönen, do nějž málem naletělo letící sombrero z tribun.



Na jeden závod toho bylo nečekaně hodně. Zvraty, nehody, poruchy i nečekané chvíle (včetně vítězství Fernanda Alonsa a prvního pódia Michaela Schumachera od návratu do F1), které připravila fanouškům GP Evropy vozů F1.

Nechyběla ani jiná překvapení. Třeba když v úvodu závodu naháněl Kimi Räikkönen vedoucího Sebastiana Vettela a kolem něj prosvištělo sombrero, které právě uletělo jednomu fanouškovi z tribuny.

Jenže to nebylo vše, co letělo vzduchem. Tak třeba, když Sebastian Vettel musel odstoupit kvůli porouchanému alternátoru z prvního místa, mrštil vší silou rukavice proti bariérám.

„Je to na ho*no, ale už s tím nic neuděláte. Myslím, že jsme do té doby byli silní a velmi rychlí. Škoda, vypadalo to dobře,“ rozčiloval se úřadující šampion.

Nervy ale tekly i dalšímu jeho konkurentovi Lewisi Hamiltonovi. Ten neunesl frustraci, když do něj těsně před koncem narazil Pastor Maldonado a místo alespoň nějakých bodů vyšel Brit naprázdno.

„Měl jsem po pneumatikách. Nevím kde bych jinak dojel,“ snažil se to brát později smířeně Hamilton. Ač na trati zběsile bušil do volantu a vzteky odhodil volant. „Maldonadovi nic nevyčítám. Ani nevím, co se tam stalo. Vjel jsem do zatáčky a nevyjel z ní,“ dodal.

Vskutku, ne právě obvyklá Grand Prix.

VIDEO: Sombrero, které málem trefilo vůz Kimiho Räikkönena.

VIDEO: Naštvaný Sebastian Vettel.

VIDEO: Reakce frustrovaného Hamiltona.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud