29. června 2017 • 14:03

ROCK'N'RIDE: SuperEnduro pod širým nebem a také freestyle!

Autor: pk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Freestyle motokros, superenduro a skvělá muzika. Tohle všechno bude k vidění na ROCK'N'RIDE festivalu, který po roční pauze přichází v obměněné verzi. Vůbec poprvé se v České republice propojí tyto motocyklové světy v rámci jedné akce. Ta se uskuteční od 28. do 30. července v areálu Kavčák u Benešova u Prahy.



 Myšlenka propojení zmíněných disciplín se zrodila v hlavách Libora Podmola, Martina Koreně a bratrů Kuklíků. Ti všichni budou v rámci ROCK'N'RIDE závodit. „Myslím, že půjde o pořádný letní adrenalin,“ tvrdil Podmol, mistr světa z roku 2010 a několikanásobný medailista z prestižních X-Games. Na motocyklovém festivalu ho vyzve jeho mladší bratr Filip nebo velezkušený Martin Koreň, a to v závodě Cassida FMX.

Specialitou je, že se v rámci ROCK'N'RIDE historicky poprvé v České Republice uskuteční závod SuperEndura pod širým nebem. O zajímavé souboje a také pády nebude nouze. „Pro motocyklové nadšence máme připraveno několik specialit. Pokud přijedou na své mašině, mohou si například zablbnout na šestikilometrovém endurovém okruhu,“ lákal Martin Kuklík.

Nedělní program bude patřit druhému ročníku oblíbeného enduro sprint závodu na počest Jaroslava Kuklíka. Navíc od pátku až do neděle se mohou diváci těšit na koncerty známých kapel, chybět nebude výborné jídlo, motorky, adrenalin a pořádná zábava.

Vstupenky si lze zakoupit v předprodeji za zvýhodněné ceny (pátek za 150 korun, sobota 200 korun, neděle 150 korun – na celý víkend 350 korun). Lístky budou v prodeji pochopitelně až na místě . Na jednotlivé dny budou o padesát korun dražší, vstupenka na celý víkend pak stojí 450 korun.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud