18. července 2012 • 13:15

Olympionička Rosolová: Takovou svalovici jsem ještě neměla!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SIX CHANCES | Jednu z medailových nadějí české výpravy na OH čeká o víkendu generálka. Atletka Denisa Rosolová se připravuje na páteční závod Diamantové ligy v Monaku. Právě dvojnásobná medailistka z nedávného ME je jednou z tváří unikátního filmového projektu Six Chances, který mapuje cestu a přípravu českých olympioniků na Hry v Londýně. iSport.cz, který je partnerem projektu, nabízí další ze série ukázek z tohoto dokumentu.



Rosolová vybojovala na evropském šampionátu v Helsinkách stříbro na trati 400 metrů překážek a spolu s „Rychlými holkami“ slavila bronz ve štafetě.

„Největší únava už opadla, ale takovou svalovici, co jsem měla, to jsem dlouho neměla,“ popisuje Rosolová svalovou horečku, která jí postihla po ME.

Denisa Rosolová během tréninku v Nymburce
Video se připravuje ...


Ve čtvrtek čeká Rosolovou odjezd do Monaka na závod Diamantové ligy, která je generálkou na Londýn. „Snad dostanu dobrou dráhu a doufám, že bude lepší počasí než tady. Vítr, déšť a chladno, to moc ráda nemám,“ přiznává atletka.

Pětadvacetiletá Rosolová je jednou z osobností, jejichž cestu na blížící se olympijské hry v Londýně sledují kamery v rámci dokumentu Six Chances, jehož výsledkem pak bude celovečerní film.

Dalšími sledovanými sportovci jsou atleti Roman Šebrle, Petr Svoboda a Jiřina Ptáčníková, judisté Lukáš Krpálek, Jaromír Ježek a Pavel Petřikov, cyklista Jiří Ježek, moderní pětibojař David Svoboda a sportovní gymnastka Petra Fialová.

Podívejte se na trailer ze zákulisí olympijského tréninku Denisy Rosolové a sledujte v následujících dnech i další videa s českými olympioniky!

Trailer dokumentu Six Chances o Denise Rosolové
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud