5. listopadu 2015 • 17:33

Biatlonisté v Síni slávy! Soukalová si obarvila tvář, Moravec se bavil

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Biatlonisté Gabriela Soukalová a Ondřej Moravec vstoupili do Síně slávy deníku Sport, kam otiskli svoje dlaně stejně jako všichni jejich předchůdci. Soukalová ale přidala něco navíc. Červenou barvou si nechala obarvit tvář, kterou pak přiložila na papír. "K tomu můžete napsat cokoliv," bavil se při pohledu na skrvnu Moravec. Podívejte se, jak to celé proběhlo.



Biatlonisté finišují v přípravě na novou sezonu Světového poháru, která vypukne už za tři týdny. S jakými předsevzetími do ní půjdou dvě největší česká želízka? „Nemám žádné ambice jako každý rok. Snažím se radovat z každého závodu jako takového, než řešit výsledky. Pro mě je klíčové, abych se tím bavila. To je asi nejvíc" řekla Soukalová v redakci deníku Sport.

Ani Ondřej Moravec nemá konkrétní plány, ačkoliv se světový šampionát v Oslu, kde vyhrál zatím svůj jediný individuální závod. „Jsem rád, že mi vyšly velké akce jako mistrovství světa a olympiáda, ale že bych měl patent a přesně věděl, jak to udělat, takový patent nemám.“

Oba věří, že se sezona obejde bez zmatků, které má Soukalová tradičně na svědomí. „Já jdu do sezony s tím, že se mi podaří eleminovat výpadky. S mojí povahou si to moc nehraje,“ přiznala s úsměvem. „S Gabčou je možný všechno, ono se to nějak vystříbří a jednou jí to opustí. Ale nebude to asi rychle. Tím se nestresuju před závodem, co Gábina vyvede,“ okomentoval to Moravec.

Na co jen ruce. Gabriela Soukalová obtiskla do Síně slávy deníku Sport i část svého obličeje.
Na co jen ruce. Gabriela Soukalová obtiskla do Síně slávy deníku Sport i část svého obličeje.

Co zase Gábina provede? Moravec se kvůli Soukalové nestresuje
Video se připravuje ...

KDO JE V SÍNI SLÁVY DENÍKU SPORT

Věra Čáslavská, Josef Masopust , Dominik Hašek , Pavel Nedvěd , Petra Kvitová , Eva Samková , Karel Poborský , Barbora Špotáková , Jan Koller, Filip Jícha, David Svoboda , Mirka Knapková, Radek Štěpánek , Jaroslav Kulhavý , Pavel Kuka, Luboš Kubík, Jiří Novotný , Jiří Welsch, Petr Nedvěd, Martin Ručinský , Jaroslav Holík, Robert Reichel , Leopold König, Gabriela Soukalová, Ondřej Moravec

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud