5. prosince 2008 • 08:00

Záhrobská na nože! S Čechy!

Autor: Blesk
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To už je síla. Proti Šárce Záhrobské, mistryni světa ve slalomu a vítězce posledního závodu Světového poháru ve sjezdovém lyžování, už jdou kromě Svazu lyžařů České republiky i její kamarádi a kolegové z reprezentace!



Záhrobská: Oslavu jsme ještě neřešili ›››

Kvůli čemu? Šárčin otec i trenér Petr Záhrobský před sezonou vypověděl smlouvu italské firmě Vist dodávající závodní kombinézy reprezentaci a v tichosti se dohodl s českou značkou Don Quiet, v jejichž oblecích teď jezdí jeho dcera i syn Petr.

Záhrobská vyhrála závod v Aspenu ›››

Za to s nimi prezident svazu Lukáš Sobotka zahájil disciplinární řízení. Chce je potrestat a členové mužského nároďáku jsou s ním zajedno!

Záhrobská: trest za kombinézu? ›››

„Nesouhlasíme s nedodržením reprezentační smlouvy a smlouvy se společností Vist ze strany týmu Záhrobských a tento krok považujeme za velmi neférový vůči firmě, svazu, a také ke všem ostatním reprezentantům,“ napsali v otevřeném dopise reprezentanti Ondřej Bank, Kryštof Krýzl, Filip Trejbal, Martin Vráblík a všichni jejich trenéři.

Co na to Záhrobský? „Jestli si chce svaz proti sobě postavit nejlepší českou závodnici, podřezává si tím pod sebou akorát větev,“ upozornil.

Články odjinud


Články odjinud