7. dubna 2009 • 13:00

Bauer: Příští MS v Liberci? To už budu dědek...

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

I při náročném programu si Lukáš Bauer našel čas na čtenáře deniksport.cz a trpělivě odpovídal na jejich dotazy více než hodinu. Co všechno na sebe prozradil najdete uvnitř článku.



Letošní zima byla pro Lukáše Bauera nezapomenutelná. Protkaly ji neustále zdravotní problémy. Zároveň ji ale ozdobil obrovský úspěch. Stříbrná medaile z MS v Liberci, jejíž lesk nemůže zamazat ani následný neúspěch české štafety.

V online rozhovoru pro deniksport.cz na sebe prozradil, že ho momentálně nejvíc zaměstnávají resty ve škole a plánování dovolené. "Teď musím hlavně dohnat a dokončit školu. Pak snad stihnu nějaké moře, asi Egypt nebo Kanáry."

"K žádné bouřlivé hádce ve štafetovém týmu ani s Martinem Koukalem nedošlo. Nesmíte tak hltat bulvár," odpověděl s úsměvem v jednom z dotazů týkajících se údajné bouře po zpackané štafetě.

Další ze čtenářů se Lukáše Bauera ptal, zda ho na příštím MS v Liberci uvidíme konečně na plakátech. Český závodník měl pohotovou odpověď. "Příště v Liberci? To už budu starej děda."

Čtenáři se také dozvěděli, že Bauer fandí karlovarské Energii, se sokem Northugem nemá problém a rád by v létě na nějaký hudební festival.

Celý záznam on-line rozhovoru najdete zde:

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud