6. května 2010 • 17:46

Svůdná karbanice: Oškube vás o všechno!

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Působí jako milá a krásná dívka. Jakmile usedne za pokerový stůl, promění se v chladnou a vypočítavou mrchu, která jde za jediným cílem – vyhrát, ať to stojí cokoliv. Taková je britská profesionální hráčka Liv Boeree (25), která koncem dubna vyhrála prestižní turnaj série Evropské pokerové tour a vydělala si tím 32 milionů korun!



Blesk.czDělá to, co ji baví, a dělá to zatraceně dobře. Sexy Liv je jedna z nejlepších hráček pokeru na světě. Celosvětově oblíbené karetní soutěži podlehla v roce 2005, kdy ji do hry zasvětili vyhlášení pokeroví hráči při jedné reality show.

„Ta hra mě pohltila. Chtěla jsem pak hrát každý den. Navíc se mi ještě dařilo, takže jsem měla větší a větší chuť,“ líčila.

554241:gallery:true:true

Po skončení reality show se začala pokeru věnovat na profesionální úrovni. Nejprve objížděla menší turnaje, a když se jí dařilo, troufla si vyzvat elitní borce.

Nejdříve vyhrávala jen desítky tisíc korun. Letos se ale Boeree zúčastnila Evropské pokerové tour v San Remu, kde triumfovala a shrábla prémii přes třicet milionů!

Pracovat však nepřestala. Příležitostně dělá modelku a moderátorku. Jinak půvabná karbanice odmala hraje na kytaru a poslouchá heavy metal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud